vrijdag 7 oktober 2016

Rolgordijn streep

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Goedkoper Dan In De Winkel. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt.


Rolgordijn streep

Het rolgordijn is niet alleen praktisch in gebruik, maar ook bijzonder decoratief. Kenmerkend voor het beige gestreepte rolgordijn is de neutrale, maar sfeervolle uitstraling. Je bepaalt eenvoudig de lichtinval van de ruimte en de mate van privacy die je wenst. Wil je een rolgordijn kopen?


Daarnaast zorgt de lichtdoorlatende stof voor een natuurlijke lichtinval. De Calcutta Streep collectie bestaat uit rolgordijnen gemaakt van eigentijdse stoffen met een modern design. Frisse groene en blauwe tinten samen kunnen ervoor zorgen dat de ruimte energiek aanvoelt. De horizontale strepen verbreden de ruimte voor een open, luchtig gevoel.


Witte rolgordijnen zijn erg populair, dit heeft te maken door de tijdloze en frisse kleur. Witte lichtdoorlatende rolgordijnen maken je ruimte bovendien licht, dit geeft je energie. Het lichtdoorlatende rolgordijn beschermt tegen de inkijk van buiten, maar laat wel voldoende licht door voor een frisse look. Rolgordijnen zijn al jaren aanwezig in de huis- of slaapkamer. De rolgordijnen structuur verduisterend hebben een stof met een fijne weefstructuur met een verduisterende witte coating.


Bij Karwei vind je een ruim assortiment kant en klaar rolgordijnen. Stel hem samen met de configurator van KARWEI. JYSK heeft een ruim assortiment rolgordijnen in diverse soorten en maten. Als je een rolgordijn specifiek voor een slaapkamer zoekt, is het aan te raden om voor een verduisterend rolgordijn te kiezen. Ze zijn handig, betaalbaar, onderhoudsarm en voor vrijwel iedere ruimte in huis een oplossing.


Rolgordijn streep

Hiermee houd je het zonlicht tegen en kun je beter slapen. Er zijn vele soorten stoffen, structuren en maten aanwezig om voor ieder persoon een persoonlijk rolgordijn samen te stellen. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist. Bovendien zijn rolgordijnen er in allerlei maten en kleuren, zowel doorschijnend als een verduisterend rolgordijn. Kies uit 9producten vanaf € 100.


Alle rolgordijnen worden met de hand op maat gemaakt van hoogwaardige stoffen. Zo kun je jarenlang genieten van jouw producten en blijven ze eruit zien als nieuw. Heb je geen draai-kiepramen en ben je toch op zoek naar een lichtdoorlatend streep -wit rolgordijn ? Ze zijn gemaakt van twee stoflagen, met horizontale transparante en niet-transparante banen.


Rolgordijn streep

Selecteer hieronder uw stof. Onze collectie rolgordijnen bevat honderden kleuren en ontwerpen voor elke stijl. Onze rolgordijnen hebben ook praktische eigenschappen. Deze verduisterende gordijnen hebben een luxe uitstraling en zijn door de verduisterende werking uitstekend geschikt voor in de slaapkamer. Bestel Nu Een Gratis Kleurstaal!


Doormiddel van een speciale weeftechniek in combinatie met verduisterende garen zorgt deze gordijnstof voor een donkere kamer, zelfs bij een zeer felle zon. Effen, texturen, strepen en patronen, van klassiek tot hedendaags, alles is mogelijk in frisse, felle en levendige kleuren en lichte natuur- en neutrale kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts