vrijdag 28 oktober 2016

Sissel zitkussen goedkoop

Groot assortiment producten. Van keukengerei tot loophulp. Diverse typen oefenmateriaal. Vandaag bestel morgen in huis! Voor een ergonomische zithouding.

Alle zitkussens vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw tuinkussen. Voordelig Sissel producten bestellen? Ruim assortiment van topmerken. Koop nu vanaf € bij Viata - online apotheek.


Persoonlijk advies van apothekers. Dit Sissel zitkussen is ook uitermate geschikt voor diverse balansoefeningen. De Sissel Sitfit versterkt de spieren in rug, onderlichaam, benen en voeten.

Dit Sitfit kussen is zowel thuis als op het werk te gebruiken. Het gebruik van een wiebelkussen en rugkussen wordt aangeraden door fysiotherapeuten en ergotherapeuten. Vergelijk goedkope , leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Met de Sissel Sitfit gaat u automatisch recht zitten.


De ronde zijde naar voren zorgt voor een actieve houding tijdens het zitten. Nu in de aanbieding van €6voor € 4dit wig zitkussen van sissel moedigt een meer actieve. Dit zitkussen wordt veel gebruikt door fysiotherapeuten en ergotherapeuten ter preventie van rugpijn en rugklachten. Het kussen is uitermate geschikt voor mensen die op kantoor of thuis een betere zithouding willen aannemen. De drukverdeling van het Sissel Sitfit Plus zitkussen is naar wens te regelen.


Het latexvrije wiebelkussen heeft een ronde en. Artikelen van Sissel koop je eenvoudig online bij bol. Zitkussen met functies:. Neem alstublieft contact met ons op!


Bespaar tot wel via kiesproduct. Gratis levering vanaf €39. Bekijk ons gehele baby kind assortiment online.

Het moedigt een correcte zithouding aan, vermindert de belasting op het bovenlichaam en stimuleert de core- en rugspieren zonder te sporten. Het Sissel Standard wigkussen bevordert een optimale zithouding en versterkt uw spieren in de rug. Het ontlast tevens de wervelkolom.


Met dit kussen zit u automatisch rechter en dat komt uw rug ten goede. Verkrijgbaar in de kleuren blauw, zwartgrijs en bordeaux. De stevige, houten structuur van het kussen zorgt ervoor dat de hele rug wordt ondersteund terwijl het tegelijkertijd comfort biedt. De rugsteun wordt vooral gebruikt bij langdurig zitten in een vaste positie.


Met een zitkussen kan je met een gerust hart zitten en tv-kijken of lekker een boek lezen uit je boekenkast. Heb je problemen met je rug of stuitje, dan raden wij aan om altijd eerst deskundige advies te vragen. Het kan zijn dat je fysiotherapeut of arts je een ander hulpmiddel adviseert. In ons assortiment hebben wij ook andere soorten (ergonomische) kussen verkrijgbaar.


Denk aan een zitkussen , wigkussen, stuitkussen of orthopedisch zitkussen. Heeft u een vraag over een van onze producten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts