maandag 10 oktober 2016

Canvas 150x50

Foto op canvas in vele formaten. Volgens specialisten dé beste kwaliteit van NL! Wij zullen uw bestelling, gegarandeer binnen uur gereed maken en verzenden. Deze aanbieding loopt binnenkort af.


Totale afmeting 1x cm.

Schilderij canvas Atmospheric 150xcm. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Canvas schilderij 3-luik - Natuur.


Zijkanten meebedrukt, dus geen lijst nodig. Bestel snel en eenvoudig online! Elk schilderij heeft een bijpassende lijst. Een foto op canvas heb je hier vanaf €1en heeft normaal gesproken een levertijd van dagen.


Ga naar website: Bij Drukwerkdeal kun je uiteraard ook terecht voor foto op canvas.

De levertijd bij hen bedraagt werkdagen. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-werkdagen (maandag-vrijdag). Houdt er rekening mee dat uw bestelling altijd een origineel product is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. Laat een foto op canvas afdrukken bij Drukwerkdeal.


De bedrukte canvas wordt gespannen op een stevig houten frame. Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49. INFORMATIE: rechthoekig schilderij van canvas die gespannen is in een houten lijst. Kleur lijst is passend bij de afbeelding.


Grootste deel gehouden, rest en dubbelen staan hierop. Voor jouw mooiste foto op canvas in groot formaat kun je natuurlijk ook bij albelli terecht. Een herinnering op canvas van je mooiste momenten in een groot formaat is ook altijd geschikt als een heel bijzonder geschenk.


Hoogwaardige canvas print met de hand gewikkeld rond een dik houten frame van cm. Met behulp van de modernste printtechnologie zijn alle kunstwerken krasbestendig en vervagen ze niet. Ook niet als ze langdurig in direct zonlicht hangen, waardoor u er zeker van kunt zijn dat ze de tand des tijds zullen doorstaan!


Wil jij ook humoristische sfeer creëren in jou woonkamer en. Het frame is kromtrekvrij.

Kies een afmeting en maak daarna een keuze uit onze diverse designs of maak jouw foto op canvas helemaal zelf. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Jouw foto wordt met milieuvriendelijke inkt geprint op een canvas doek van de beste soort. Bij de productie wordt de canvas op ambachtelijke wijze gemaakt, met oog op de beste kwaliteit.


De canvas kun je gemakkelijk ophangen door middel van het bevestigde ophanghaakje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts