donderdag 6 oktober 2016

Vt wonen borden

Kies uit producten vanaf € 95. Shop nu uit ons assortiment topmerken borden. Meer tijd voor elkaar en in huis. Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online!

VTwonen bij Smulderstextiel. Dan zijn de effen gekleurde borden wat voor jou. Van klassieke borden in een rustige, effen kleur, tot borden met een speelse print waar een heel verhaal door wordt verteld: met borden van iittala kun je alle kanten op. Gebraden rosbief of fruit.


Het maakt niet uit wat je in deze borden serveert, het ziet er altijd heerlijk en verzorgd uit. Stel je servies set samen en begin met koken. Servies vind je op vtwonen by fonQ gratis verzending vanaf €voor 23:bestel morgen in huis shop de collectie!

Vt wonen pizza borden , nieuw per bord 19. Niet gebruikt , stuks, heb ook nog andere items van vt wonen servies. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.


Op zoek naar een vtwonen Bord ? Span de borden in een bordenspanner. Borden koop je eenvoudig online bij bol. Hallo prachtige wanddecoratie! Wil je meer video’s kijken? Elke donderdagmiddag komt er een nieuwe video online op het vtwonen -kanaal.


Ik ben fan van bordjes aan de wand. Ik hou van de eenvou de ronde vorm en de grafische afbeeldingen of juist simpele vormgeving op het keramiek. Bij de eettafel hangen een aantal borden aan de wan en ook in het hoekje bij de kast hangen er een paar. Haal maar liefst negen nieuwe pronkstukken in huis. Basic, mooi en stuk voor stuk uniek!


Samen met keramiekfabriek Royal Goedewaagen heeft vtwonen negen borden ontworpen met elk een uniek dessin.

Zet de geverfde borden minuten in de oven op 1graden. Vtwonen Vtwonen Onderbord - Wit Onderbord - Wit Onderbord - Wit Prachtig onderbord Of je dit bord nu gebruikt ter decoratie onder de andere borden uit deze servies-serie of je het gebruikt als serveerschaal, alles zal er stylish uitzien op dit onderbord van Vtwonen. Boor gaatjes in de muur, draai er schroeven in en hang je borden op. Dit porseleinen bord staat glanzend en sierlijk op iedere tafel en past. Dit mooie ovale bord van vtwonen is goed te gebruiken als dinerbord of als serveerschaal tijdens een chique diner.


VT WONEN pasta porselein borden. Vaatwasmachine-, oven- en magnetron bestendig. De helft van het verzamelplezier zit in het uitstallen. Daar komt bij dat je servies steeds weer anders kunt neerzetten, bijvoorbeeld met iets naturels en zilvergrijs ertussen voor het contrast.


Je mooiste servies verdient een plekje aan de muur, in een stoer bordenrek of een enkel bordje in een. Mix en match er dus maar heerlijk op los!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts