woensdag 5 oktober 2016

Schilderij ophangen

STAS is producent en de specialist in schilderij ophangsystemen met jarenlange ervaring! Schilderijophangsystemen webshop. Ontdek ons aanbod en bestel online! Bestel gemakkelijk uw kunst bij Trendykunst om uw woning helemaal eigen te maken!


Alle schilderijen zijn direct leverbaar en bestel je eenvoudig en snel online. Als je net bent verhuisd wil je je nieuwe huis natuurlijk leuk inrichten.

Waarom hang je niet wat schilderijen op? In dit artikel lees je hoe je makkelijk een schilderij aan de muur kunt bevestigen. Je kunt een schilderij ook aan een stalen oogje in het plafond ophangen , aan een professionele haak met een schuifveer.


Als alternatief kun je perlondraad gebruiken. Dat is te koop bij lijstenmakers of bouwmarkten in de buurt. Hang een schilderij zo vlak mogelijk tegen de muur, anders ontstaat een vertekend beeld.


U wilt een schilderij ophangen op een veilige manier. Wanneer u kiest voor een Artiteq schilderij ophangsysteem, maakt u een goede keuze waar u op lange termijn van zult profiteren. De vraag is vaak niet of je een schilderij op wilt hangen, maar vooral waar je het schilderij dan gaat hangen.

Zodra je spijkers in de muur gaat slaan is het lastig om dit achter af nog te corrigeren. Een schilderij ophangsysteem is een mooie oplossing om schilderijen op een veilige, maar ook flexibele manier op te hangen. Het schilderij hangt stevig vast en kan op ieder gewenst moment opgeschoven worden naar een andere plek aan de muur, zonder opnieuw gaten in de muur te maken.


De vraag naar een betrouwbare wijze van ophangen neemt elk jaar toe. IKEA - HAGHE Ophangrail voor schilderijen , wit, Je kan groot schilderij of kleine schilderijen ophangen aan de meegeleverde haken. Het koord is gemakkelijk in te korten.


Er kunnen meerdere ophangrails aan elkaar worden gekoppel dus de rail is zo lang te maken als je wilt. Bestelt u bij ons op de site ophangrailsen voor het ophangen van uw schilderijen dan bieden wij de mogelijkheid om via ons een monteur in te huren voor de montage van de schilderij ophangrailsen vanaf m¹. Stel je voor dat je een schilderij wilt ophangen in je zitkamer, ga dan op de bank zitten en laat iemand het schilderij voor de muur houden. Bestaand haakje - Wanneer u een schilderij wilt ophangen kunt u deze natuurlijk aan een bestaande haak ophangen. Vooral als u de vorige wanddecoratie niet meer wilt gebruiken of niet meer op dezelfde plaats wilt ophangen.


Bij zwaardere schilderijen houdt u er rekening mee dat deze mogelijk te zwaar zijn voor het bestaande haakje. Op zoek naar originele kunst? Bekijk direct ons ruime aanbod aan kunstwerken!


Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? STAS biedt een compleet scala aan ophangsystemen waarmee u uw schilderijen , fotolijsten en kunst flexibel, eenvoudig en snel kunt ophangen en verplaatsen. STAS schilderij ophangsystemen - Een ophangsysteem voor iedereen!


De merken 3M Command en Pritt hebben fotolijst-strips. Vervolgens plak je het schilderij met behulp van een waterpas op de muur.

Er zijn genoeg goede alternatieven waar geen spijkers of schroeven aan te pas komen. Wil je een schilderij ophangen maar liever niet in de muur boren? Interieurontwerper Aukje Rijpma van Stedsk laat je graag een aantal slimme oplossingen zien. Bovendien zijn ze strak gedesigned en geschikt voor vrijwel alle schilderijen , lijsten of kunstwerken.


Iets ophangen zonder te boren: montagetape. Veel voorwerpen die aan de muur gehangen worden, hebben een egale ondergrond. Spiegels, fotolijstjes en schilderijen bijvoorbeeld. Het is dan erg simpel om met behulp van montagetape deze voorwerpen aan de muur te monteren.


Stap voor stap: zo hang je een schilderij aan de muur. Wij laten je zien hoe een schilderij ophangen in z’n werk gaat – van het onderzoeken van de muur tot aan het kiezen van de juiste schroef en plug. Het ophangen van kunst en het inrichten van uw muren kan op verschillende manieren. Artiteq garandeert een veilige, maar ook flexibele manier om schilderijen en wanddecoraties op te hangen. Wij verkopen ophangsystemen voor montage aan het plafond en aan de wand.


Zeker als je schilderijen wilt wisselen van plek aan de muur. Je wilt natuurlijk niet elke keer gaten boren, omdat je dan lelijke gaten in de muur achterlaat. Daarom is het makkelijk als je een schilderij kunt ophangen zonder te boren.


Met een schilderij ophangsysteem kun je gemakkelijk een schilderij ophangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts