dinsdag 25 oktober 2016

Metaalvernis transparant

Hammerite Metaalvernis is een transparante hoogglans vernis die speciaal is ontwikkeld voor de bescherming en verfraaiing van metalen objecten binnen. De vernis kan direct op metaal worden toegepast m. Je kunt het zonder grondverf direct over roest aanbrengen. Een volgende laag na minuten, maar binnen uur, aanbrengen op de vorige laag.


Hammerite metaalvernis is speciaal ontwikkeld ter bescherming en verfraaiing van non ferro metaal. Kleur Transparant Houdbaarheid Minimaal jaar Verpakking 4ml Min. Daarnaast is de vernis eenvoudig te verwerken, sneldrogend en geeft het een kleurloze hoogglans. Blanke, glasheldere metaal vernis op basis van polyacrylaathars voor het aflakken van niet-ijzerhoudende metalen zoals koper,.


Her product Metaalvernis watergedragen Blanchon is een aangepaste ecologische oplossing voor zowel professionals als particulieren. Ontdek al onze oplossingen Decoratie voor hout en buitensmeedwerk. Deze metaalvernis kan direct over roest worden aangebracht. Kan direct over roest worden aangebracht. Toepasbaar op alle ferrometalen, zelfs geheel of gedeeltelijk verroest.


Op non-ferrometalen koper, messing en roestvrijstaal. Niet toepasbaar op aluminium en zink. Transparante en kleurloze metaalvernis op solvent basis die beschermt en verfraait.


Ideaal voor de behandeling van kaal metaal zonder het metaaleffect van de ondergrond te verliezen. Is niet geschikt voor non-ferro metalen zoals aluminium, zink en koper. Hiermee conserveer je de roest en heb je een mooi vintage uiterlijk. De metaalvernis spray voor binnen en buiten is speciaal ontwikkeld ter bescherming en verfraaiing van metaal. Deze verpakking bevat 400ml transparante metaalvernis spray.


Motip spuitvernis transparant mat 4ml is een sneldrogende transparante lak voor decoratieve doeleinden. Beits kan je in verschillende kleuren krijgen die dan transparant zijn waardoor je de houtnerf nog blijft zien,je hebt ook dekkende beits. Een beits is altijd vochtregulerend en bij lak is dat niet altijd geval.


Gereedschap Varkensharen kwast, aanbrengen met velvet (velours) lakroller, narollen met schuimlakroller. Verdunning Indien nodig voor grote vlakken, tot ca. Mathys vernac is een transparante metaalvernis die uiterst bestand is tegen weersinvloeden en is ook alkalivast. Deze hoogwaardige vernis is niet vergelend en soepel.


Metaalvernis transparant

Geschikt voor het beschermen van non-ferro metalen en polyester. Overschilderbaar na uur en te verdunnen met white spirit. Wijzonol Transparant Zijdeglans is een transparante , vochtregulerende houtafwerking voor buiten op basis van alkydhars-oliecompositie. Het is geschikt als transparante grond-, tussen- en eindlaag in een afwerksysteem op nieuw en bestaand houtwerk van o. A Metaalvernis voor buiten en binnen is een sneldrogende, weervaste en vergelingsbestendige, blanke zijdeglanzende vernis, speciaal voor NF-metalen, zoals koper. Bestel online of kom naar één van onze winkels.


Kwantum, daar woon je beter van! Vernis Extra mat Transparant kopen? Beschermende, slijtvaste en transparante polyurethaan-vernis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts