woensdag 19 oktober 2016

Lamswollen deken

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Verzending vanaf €in uur. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. De deken Laure komt van het Franse merk Brun de Vian-Tiran.


Hij wordt gemaakt van 1 lamswol en heeft een gewicht van ca. Laure voelt licht en heerlijk zacht aan en is bedoelt als zomerdeken. Deze deken is behandelt tegen huisstofmijt, dus ook geschikt voor mensen met een huisstofallergie. De verwachte levertijd is ca. Lamswollen Dekens koop je eenvoudig online bij bol.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Een plaid van lamswol is een mooi item op je bank. Kies hier de lamswollen woonplaid die past in jouw interieur en jouw stijl. Ruime keuze uit wollen plaids: lamswol, merinowol, alpacawol en kasjmier wol.


Plaids en dekens in vele kleuren en dessins. Bij Yumeko zijn we gek op wol. Wol is mooi, wol is warm, wol ademt, wol is puur natuur. We kiezen altijd voor ongeverfde wollen dekens. We vinden de kleuren van de schapen namelijk heel erg mooi.


Soms puur, soms in een melange. En Yumeko is dol op zacht. We zijn altijd op zoek naar het ultieme zachte gevoel. Unieke collectie wollen dekens , wollen plaids, militaire dekens en babydekens. Gemaakt van fijne schapenwol, Merino en Kasjmier wol.


In onze deken webwinkel vindt u een ruim assortiment van o. AaBE dekens , Sole Mio dekens , Seasons wollen dekens maar ook plaids en katoenen dekens , leverbaar In verschillende prijzen. De oude en bekende merken AaBE en Sole Mio dekens maken nog de traditionele scheerwollen dekens. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Klippan lamswollen dekens. De dekens zij gemaakt van 1 lamswol en hebben een afmeting van 130x1cm. Deze lamswollen deken van zeer goede kwaliteit zorgt in de wintermaanden voor heerlijke behaaglijke warmte.


Voelt zacht en comfortabel aan. De woondekens zijn luxe jacquard geweven dekens in 130x180cm. De lamswollen woondekens zijn dichter geweven dekens en hebben een dubbele inslagdraad. Een deken van merinowol zorgt in de winter voor een behaaglijke warmte en koeler slapen in de zomer.


Deze wol kriebelt niet zijn zacht en licht. Mensen met allergie hebben hier prima deken aan, aangezien er nog wolvet afwezig is, zodat de huismijt geen zin heeft om in dit deken te nestelen. Dat kan met onze lamswollen deken , die wij in Portugal lieten maken. De materialen die zijn gebruikt zijn lamswol () en polyamide (). Deze eenpersoons plaid is verkrijgbaar in het grijs.


Door deze combinatie pilt de deken niet snel. En betreft de fijnste wol van Europa, die ook bijzonder kroezend is, ideaal voor warme, zachte, en veerkrachtige dekens. Nieuw zijn de ontwerpen Tulipa van Helena Hedström en House in the forest van Akira Minagawa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts