donderdag 6 oktober 2016

Raamsticker geboorte uil

Een decoratieve manier om binnen of buiten je bedrijf te promoten. Wij maken goedkoop alle soorten stickers. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek.


Bestel vandaag een geboorte raamsticker en ontvang veel voordeel. Op de geboortesticker staat de naam van de baby.

De levertijd is 1-werkdagen. Zoekt u een geboortesticker voor een meisje, jongen of tweeling? Natuurlijk vindt u deze op onze site in allerlei kleuren en stijlen. U kunt de geboortestickers dus gewoon aan de “buitenzijde” van het raam plakken.


Mocht u de geboortesticker willen bestellen voor de “binnenzijde”, dan kiest u “binnenzijde” raam plakken. De geboorte raamsticker wordt dan in “spiegelbeeld” gemaakt en is dan leesbaar vanaf de buitenkant. Gratis verzending Hoge kwaliteit Spoedlevering aan huis - Heel veel leuke ontwerpen!


Omdat je natuurlijk de hele buurt wil laten zien dat er bij jullie een jongetje geboren is, kies je voor een geboortesticker.

Kies voor een stoere, schattige of grappige geboortesticker voor de geboorte van een jongetje. Daarbij kan iedereen zelfs de naam van jullie pas geboren zoon op een leuke manier zien. Je kunt de naam in diverse lettertypes en kleuren op de raamsticker zetten.


De contouren van de geboorte raamsticker worden netjes uitgesneden waardoor je alleen de afbeelding en de babynaam op het raam ziet. De geboortesticker wordt gemaakt van sterk weersbestendig vinyl en is dus prima geschikt voor buitengebruik. Deze raamsticker met uil silhouet is super functioneel. Plak de raamsticker op je raam of op een schuifpui. Zo wordt de kans veel kleiner dat er een vogel tegen het raam aanvliegt.


Behalve dat de sticker functioneel is, staat het ook erg leuk ter decoratie op je raam! Combineer de uilen sticker met andere raamstickers om een leuk geheel te. Raamsticker Uil met vogels herbruikbaar. Wil je liever kleur op je raam kun je ze ook bestellen in roo blauw, geel of groen.


Je kan de raam stickers makkelijk verplaatsen en verwijderen, zonder dat deze lijmresten achter laat. Bewaar ze schoon en droog voor een volgend gebruik. Om de geboorte van je kindje aan te kondigen is het tegenwoordig helemaal hip om dat met een geboortesticker (ook wel geboorteraamsticker, babysticker of sticker geboorte genoemd) op het raam te doen! De allerleukste geboortestickers, geboorteraamstickers, babystickers, muurstickers en geboortestoeltjes vind u hier!


Kijk in onze online winkel of klik op start om ons assortiment te bekijken!

Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen. Hier vind je stoere, schattige of grappige geboortestickers voor de geboorte van een meisje. De raamsticker uil is verkrijgbaar in zwart en wit. Door de naam toe te voegen weet ook iedereen hoe jullie pas geboren meisje heet.


Geboorte van een kind met de tekst (Eigen babynaam) is born inclusief de afbeelding van een uil. In verschillende afmetingen en kleuren. Bent u op zoek naar een spraakmakende geboortesticker die u op het raam kunt plakken?


Dan kunt u bij ons ook terecht voor prachtige sticker met afbeelding of print. Wat is er bijvoorbeeld mooier om een geboorte aan te kondigen door middel van een ooievaar op een geboortesticker? Of de naam in combinatie met een uil ? De geboorte uil met naam is een echte eyecatcher op het raam om iedereen te laten weten van de geboorte van jullie wondertje.


Onze geboortestickers zijn niet alleen geschikt voor op het raam als raamsticker maar ook voor op de muur als muursticker. Deze sticker is gemakkelijk aan te brengen op je raam en maken we met de naam van je kind. Geboortesticker voor op het raam met een Uiltje en een vogeltje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts