dinsdag 18 oktober 2016

Warmtekussen rug en nek

Bekijk ons uitgebreide aanbod NEK. Snel thuisbezorgd en gratis retour! Ruim 1massagekussens online. Massagekussens al vanaf €153! Bespaar tot wel via kiesproduct.

Warm je spieren en gewrichten in rug en nek op met dit warmtekussen met een extra lang. Dit verwarmingskussen zorgt voor aangename warmte bij verkrampingen of spierpijn in de nek en de rug. Met de ingebouwde thermostaat met temperatuurstanden kun je zelf de temperatuur bepalen. Het warmtekussen sluit passend om uw rug en nek doordat het warmtekussen voorzien is van klittenband.


Daarnaast is het warmtekussen makkelijk. Zacht warmtekussen voor nek en rug van comfortabele microvezels. Dit warmtekussen voor nek en rug heeft een passende vorm en verstelbare fixatiebandjes.


Door de warmte van een warmtekussen wordt de doorbloeding gestimuleerd zodat de toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de spieren verhoogd.

Spieren kunnen zich hierdoor beter ontspannen en herstellen. Je kunt er namelijk een heerlijk warmtekussen scoren voor je nek en rug , waardoor je toch net wat behaaglijker van je Netflix series kunt genieten. Dit warmte kussen voor rug en nek is veel fijner dan alleen voor je rug.


Door de col en de manier waarop je hem vastzet worden je rug en nek verwarm de spieren ontspannen voorzover mogelijke en het is prettig. U een warmtekussen voor uw rug , overweeg deze omdat nek en schouders vaak net zulke probleemgebieden worden. Ik heb het kussen vandaag aangekregen, en direct in gebruik genomen. Vandaar dat mijn oog ook viel op dit kussen.


De eerste keer heb ik het kussen gebruikt over een trui : dan is het effect echt miniem. Akkoord en door naar Kieskeurig. Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we: Voor functionele en analytische doeleinden.


Om relevante advertenties te tonen. Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account. Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers. Snelle levering, bestel nu!


Achteraf betalen mogelijk. Warmtekussen XL voor nek , schouders en rug.

Dit comfortabele warmtekussen geeft warmte tot hoog in de nek , met extra groot warmteoppervlak voor schouders en rug. Rugklachten of nekklachten? Hierdoor kan het kussen goed ademen en wordt de warmte gereguleerd. Het is speciaal ontworpen om de warmte gericht over te brengen op je nek - en rugzone.


Het warmte-effect ontspant en verlicht stress, waardoor je spierpijn geleidelijk aan zal wegtrekken. Wie regelmatig migraine heeft en zich met een warme douche goed kan helpen, kan ook baat hebben bij gebruik van het warmtekussen. Sommige warmtekussens zijn speciaal voor een bepaald lichaamsdeel gemaakt. Zo zijn er modellen voor de rug , de nek of zelfs voor de handen.


Zo kunt u lekker op de bank tegen het warmtekussen aan zitten of u kunt het kleine warmtekussen gewoon fijn op schoot leggen. Maar ook zijn er speciale warmtekussens voor nek en schouders. Deze warmtekussens slaat u lekker om uw lichaam heen, als een kleine deken, en kunt u met klittenband vastmaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts