dinsdag 18 oktober 2016

Horloge wellington

Iconische, minimalistische horloges en accessoires voor elke gelegenheid. Boek uw Hotel in Wellington online. Reserveer online, laagste prijzen.


Doe mee met Miljoen Internationale Bezoekers per Maand. Onze Experts Selecteren en Verifiëren Elke Week Meer Dan 50.

Ze worden bij allerlei gelegenheden door mannen en vrouwen. Onze dameshorloges hebben een prachtig ontwerp met verwisselbare horlogebanden - waardoor het uniek polssieraad wordt voor iedere gelegenheid. We zijn altijd op zoek naar naar perfectie. Daniel Wellington is altijd op zoek naar naar perfectie.


Perfectie die begint en eindigt met de details. Onze minimalistische, klassieke horloges voor heren hebben een offwhite of zwarte wijzerplaat en details in zilver of rosé goud. De verzending van je bestelling is gratis vanaf €50.

Dan ben je bij ons op het goede adres. Wij bieden tientallen verschillende horloges , dus er zit zeker wel iets interessants bij voor jou! Het design is minimalistisch en de keuze is simpel: zilver, goud of roségoud en met een witte of een zwarte wijzerplaat. De armband is ontwikkeld als weerspiegeling van de betoverende schoonheid van onze minimalistische horloges.


Het merk dankt zijn naam aan een Britse gentleman met ingetogen stijl het liefste een NATO horlogeband droeg. Specialistisch advies nodig? Het zijn echte eye-catchers! Plaats op werkdagen voor 23:uur je bestelling en je ontvangt je nieuwe favoriete horloge (of horlogebandje) de dag daarop al in huis.


Op de wijzerplaat zijn er bijvoorbeeld geen cijfers weergegeven, maar elk uur wordt aangeduid met een ‘streepje’. De diameter van dit horloge is millimeter, wat dit horloge geschikt maakt voor dames. Koop en verkoop daniel wellington horloge eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Daar staat naast het type (Classy, Classic, Dapper of Grace) ook een code van tekens.


Na de eerste letter volgen twee cijfers, die overeenkomen met de breedtemaat van de kast van uw horloge. De horloges hebben allemaal een plat en elegant design, zonder te veel ‘bling bling’.

Aan het horloge zit een kalfsleren horlogeband. Het horloge is bijzonder plat, waardoor het fraai aan de pols past. Nu met Gratis graveertekst naar keuze. Je kunt door onze collectie heen scrollen en zoeken naar het bandje met dezelfde naam als je horloge. Prachtig vormgegeven horloge met een ultradunne kast van mm.


Dit model heeft een zwart lederen band voorzien van een gespsluiting. Gekregen maar niet mijn ding. Folie zit nog op het glas en alles zit nieuw in de doos met.


De zwarte kast geeft dit horloge een net wat stoerder uiterlijk dan de Classic Petite met witte kast. Daniel wellington horloge prachtige wijzerplaat met steentjes op de cijferplekken. Zwart leren bandje, kan ook vervangen worden do. Horloge sale: met korting je watch kopen in de horloge outlet! In de horloge outlet vind je horloges die nieuw zijn, maar uit de collectie gaan.


Oude collectie dus, maar nog in splinternieuwe staat en dus ongedragen. Maar wel met hoge korting die oploopt tot wel ! Sla dus nu je slag in de Brandfield horloge sale.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts