dinsdag 18 oktober 2016

Nextime klok

Haal vandaag nog die klokken in huis. Klokken voor lage prijzen online. Kies uit producten vanaf € 199. Shop Nextime tijdens de Sale bij de Bijenkorf en ontvang tot korting!


Alle klokken zijn ontworpen door onze (in-house) ontwerpers en gemaakt van verschillende materialen. Waarom ontwerpen, maken en verkopen wij klokken ?

Last but not least, bieden wij ook kinderklokken aan. Kinderklokken zijn speels en uitgevoerd in vrolijke kleuren, met een afbeelding van een dier of je favoriete sport. Dutch design is simpel en krachtig’’ zegt Alain Frie, Creatief Directeur van NeXtime.


Totaal producten (incl. BTW) Verzendkosten (incl. BTW) Nog te bepalen.


Ook wanneer je graag een kleurrijke kinderklok voor in de slaapkamer van je zoon of dochter wilt of een nieuwe wandklok zoekt dan vind je vast een klok die voldoet aan je wensen. NeXtime klokken gemaakt met liefde door NeXtime. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.


Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.

Voor iedere wand in je huis is er een mooie klok te vinden. Misschien vind je een kleurrijke klok in regenboogkleuren wel prachtig of heb je liever een klok met een ouderwets design. Bespaar tot wel via kiesproduct. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Bestel gemakkelijk en snel online! Vanaf het begin werkt Nextime samen met designers die een enorme creativitiet inbrengen aan de steeds maar groeiende collectie. Nextime klokken hoopt dat hun leuke en zeer wisselende ontwerpen ook centraal mogen staan in jouw leven. De nextime klok heeft een geborstelde, roodkoperen rand.


De exclusieve designs worden gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen en het zijn stuk voor stuk bijzondere items. De klokken hebben een mooie en strakke vormgeving, dit maakt ze uiterst functioneel. Dankzij het stijlvolle design van deze klokken kunnen ze in elk interieur tot hun recht komen. De klokken die u hier vindt past in een hoofdkantoor en voegt een vleugje business class toe tot bijna elke kamer in uw huis. Deze wereld- klok toont verschillende tijdzones, gevuld met allerlei extra cijfers waardoor het een levendige en globaal een-wereld-beeld geeft.


Daardoor kan je verschillende tijden zien. Dit maakt deze klok een goede keuze voor grote ruimtes. Door zijn afmetingen is de tijd vanaf tientallen meters afstand leesbaar en is deze klok een ware blikvanger.


Maak kennis met het meest gevarieerde aanbod in klokken Wij bieden u het gemak van online winkelen met de zekerheid van een echte winkel waar u op terug kunt vallen voor service en garantie Een klok of een weerinstrument, zoals een barometer koopt u niet elke dag. Breng een vleugje van het goede oude verleden bij je thuis met deze amsterdamse klok.

Dan is deze klok echt iets voor jou! Ook ideaal voor kinderen die bang zijn in het donker. Deze klok valt goed op door zijn kleurrijke cijfers. De wijzers zijn zwart waardoor dat een mooi contrast vorm met de achtergrond van de klok.


De diameter van deze klok is cm. Deze van RVS gemaakte wandklok is duidelijk afleesbaar en is leverbaar in vier uitvoeringen. De kleinste (15cm) kan ook dienst doen als tafelklok. De wandklok beschikt over een klassiek ogend uurwerk door de stijlvolle Romeinse Cijfers. Het meest gebruikte uurwerk in Nextime klokken.


Afhankelijk van de materiaaldikte van de klok moet u een keus maken uit diverse aslengten. Vermeld deze materiaaldikte bij uw bestelling onder commentaren. Hierdoor is Nextime het meest toonaangevende klokkenbedrijf ter wereld. Het zijn niet zomaar klokken die alleen de tijd aan kunnen geven, het zijn juist de combinaties van stijl, innovatie en kwaliteit.


Hierdoor zijn de designers van Nextime ook heel erg gedreven, want zij kunnen een breed scala aan unieke, inspirerende klokken ontwerpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts