dinsdag 24 september 2019

Lamellen vitrage

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Geschikt voor hoge ramen tot 5m. Maatwerk Jaloezieën van Lindehout.


Prachtige vitrage bij dé gordijnen website.

Maak gebruik van onze zeker meten verzekering. En bestel eenvoudig, snel en vertrouwd je vitrages op maat. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Bestel Een Gratis Kleurstaal Hier!


De bijzondere, sierlijke lamellen zijn hét kenmerk van de vlinderjaloezie. Deze speciale lamellen bestaan uit dubbel gevouwen banen stof met de vouw aan de interieurzijde. Ze hebben een breedte van mm.

Geopend geeft de vlinderjaloezie een vrij uitzicht, gesloten biedt het alle privacy. Cocon Vila biedt u de bijzondere combinatie van lamellen met vitrage of inbetweens. U geniet van de subtiele lichtfiltering en uitstraling van vitrage of inbetweens, maar hebt bovendien de mogelijkheid de lamellen volledig te sluiten.


Raamdecoratie is zeer sfeerbepalend in je interieur. Houd je van een moderne en trendy look? Dan zijn verticale lamellen een echte aanrader. Bovendien kun je met lamellen heel goed het licht in de kamer reguleren. Door de stand van de lamellen te variëren, bepaal je heel precies de hoeveelheid licht die in de ruimte valt.


Ze zijn heel prak­tisch bij schuine ramen of een schuifpui. Kunststof en alumi­nium lamellen zijn makkelijk schoon te maken. Lamellen van aluminium zien er heel strak en exclusief uit. Dit zijn lamellen verwerkt in een transparante stof. Het lijkt een beetje op vitrage , maar ziet er door de lamellen veel strakker uit.


Een buitengewoon mooie vitrage met fraaie borduursels en tunnelkoord. Men ziet dat vitrage weer helemaal trendy is – volgens ons zijn ze echter nooit uit de mode geweest. Dit exemplaar van katoen en linnen is bijzonder mooi, niet in de laatste plaats door de fijne transparantie van de stof.

Met lamellen haal je een functionele sfeermaker in huis. Door de lamellen te draaien creëer je eenvoudig de gewenste lichtinval en privacy. Ook wanneer je van het volledige daglicht wilt genieten kun je alle lamellen naar de zijkant van het raam verplaatsen. In verhouding tot andere soorten raamdecoratie zijn lamellen voordelig.


Vitrages zijn gemakkelijk te wassen en kreuken bijna niet. In onze winkels en onze webshop vind je vele verschillende vitrages , maar ook divers soorten andere raamdecoratie zoals overgordijnen, rolgordijnen, lamellen en kant en klaar gordijnen voor iedere ruimte in huis. Creëer de sfeer die jij wenst!


Bekijk ons assortiment lamellen op JYSK. Op zoek naar raamdecoratie? Of bezoek één van onze winkels. Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt.


Specialistisch advies nodig? Cordon is de naam van een collectie soepele koordgordijnen gemaakt van brandvertragend Trevira CS in diverse sprekende kleuren, die zorgen voor een subtiel en decoratief interieur. Standaard maten verticale lamellen In totaal hebben we standaard maten beschikbaar, in diverse breedtes en hoogtes. Vitrage , rolluiken, verduistering, gordijnen, lamellen etc.


Omdat de lamellen op maat gemaakt zijn, kunt u ze direct zelf monteren. Geen gedoe, zorgen en frustraties meer. Binnen een paar simpele stappen heeft u uw lamellen zelf gemonteerd.


Verticale lamellen gordijnen, zijn heel populair als raambekleding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts