maandag 16 september 2019

Remmers algenverwijderaar

Groene aanslag op tegels is een veelvoorkomende tuinergernis. Niet alleen omdat het de tuin of bestrating ontsiert, maar gladde tegels kunnen ook gevaarlijk zijn. Een oplossing van is voldoende om groene aanslag te laten verdwijnen.


Remmers algenverwijderaar

Geen schadelijke nawerking. Remmers Algenverwijderaar wordt met een borstel, lage druk pomp of via het vloeistof reservoir van een hoge druk spuit aangebracht. Dit betekent dat de algenverwijderaar nog aangemaakt dient te worden alvorens het te gebruiken is.


Doordat u zelf de juiste hoeveelheid algenverwijderaar kunt aanmaken heeft u nooit teveel. Voor het verwijderen van algen, mossen en schimmels heeft Remmers de Algenverwijderaar ontwikkeld. Deze zwaar geconcentreerde vloeistof wordt speciaal aangeraden voor het verwijderen van biologische aangroei zoals algen, schimmels en mossen. Na het aanbrengen hoeft u verder niks meer te doen, het product doet zijn werk vanzelf en na enige dagen is het resultaat al zichtbaar. Toepasbaar op alle water bestendige ondergronden.


Groen verwijderaar, zéér geconcentreerd. Attentie Gebruik van het middel kan leiden tot selectie van bacteriestammen, die er resistent tegen zijn. Remmers algenverwijderaar is een speciaal reinigingsmiddel waarmee u komaf maakt met algen. Online en voordelig bij NuBuiten.


Sterk geconcentreerde algen en groenverwijderaar. Algenverwijderaar van remmers wordt veel toegepast voor de bestrijding van groene aanslag en ter voorkoming van aanslag, algen en mosgroei op bijvoorbeeld metselwerk, hout, beton, glas Het materiaal heeft geen schadelijke nawerking. Aangroei van mossen en algen kunnen het impregneren van een gevel ernstig beperken. Het is belangrijk alvorens het impregneren te starten deze biologische aangroei te verwijderen. Nieuw hout hoeft bijna nooit schoongemaakt en ook ontvetten is vaak overbodig.


Bij bestaande schuttingen is het zeker wel verstandig om schoon te maken. Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze. Bestel je Remmers Bouw bij Werken met Merken. Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs.


Direct Remmers Algenreiniger liter bestellen. Beton behandeld met Remmers Funcosil BI is tenminste jaar duurzaam. Voor een optimale hydrofoberende werking is het van groot belang dat ondergrond goed droog en voldoende schoon is.


Remmers algenverwijderaar

Professionele algen en mosverwijderaar. De hydrofoberende impregnering is altijd de eindbewerking. Remmers Hout-ontgrijzer met de Remmers speciale schrobber of vloertrekker gelijkmatig op het totale oppervlak ruim voldoende aanbrengen. Tijdens het wachten het behandelde vlak vochtig houden. Het hout in de lengterichting van de planken met Remmers speciale schrobber goed schoon schrobben.


Waarschijnlijk heeft u al vele middeltjes geprobeerd om dit zo goed mogelijk, maar het liefst ook zo snel mogelijk, te verwijderen. Ieder voorjaar is dit weer een tijdrovende klus. Deze groene-aanslag en algenverwijderaar wordt opgebracht met een lage drukspuit op een droge ondergrond.


Remmers algenverwijderaar

Schrobben en borstelen is vaak niet nodig, na inwerking verdwijnt de groen aanslag binnen enkele dagen als sneeuw voor de zon. Een hogedruk spuit maakt ook goed schoon maar beschadigd ook oppervlakken. Remmers Bouwchemie is als producent en leverancier van bouwproducten een kwalitatieve aanbieder van producten van Renovatiecenter.


Een groot deel van het assortiment van Renovatiecenter bestaat uit producten van Remmers Bouwchemie. Met meer dan jaar ervaring is Remmers een succesvolle onderneming in de bouwwereld. Maak het hout schoon en vet vrij. De ondergrond moet goed droog zijn.


Remmers algenverwijderaar

Oude, niet goed hechtende verf verwijderen. Ruw hout en oude verflagengoed schuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts