vrijdag 6 september 2019

Kleurenconsulente

Toon wie je bent met jouw kleuren en stijl, op basis van je karaktertype. Zie je er altijd goed uit en krijg respect. De kleuren die je draagt, bepalen je uitstraling.


Je kleuranalyse toont je welke kleuren bij jou passen en waarom. Op deze pagina vind je adressen en informatie over: Wie werkt bij mij in de buurt?

Wij laten zoveel mogelijk diversiteit zien. Zo vind je de kleurenconsulent , kleur-stijlconsulent of image consultant die goed bij jou past. Voor moderne en bewuste vrouwen of mannen die het beste uit zichzelf naar boven wil halen. De opleiding kleurconsulent gaat in op alle aspecten van kleur binnen een aantal branches o. De Stijlacademie leert je het vak van een professionele kleurconsulent. Na de opleiding kleurenanalyse zie je welke kleuren passen bij jouw klant.


Volg dan nu de opleiding kleurenconsulent van Thuiscursus. Middels onze unieke studiemethode word je in korte tijd opgeleid tot een succesvol kleurenconsulent.

Elke les duurt uur en valt wekelijks op dezelfde dag. Klik hier voor de startdata. Ziezo zaakvoerster An Van Poyer is professioneel gecertificeerd ICF coach en Imago Coach. Als gediplomeerd kleur- en imagoconsulente, styliste en professionele coach. Aan de hand van een kleurenanalyse bepaal ik welke kleuren best bij jou passen.


Met een uitgebreide kleurenanalyse bepaal ik welk type jij bent. Daarbij zal je werkelijk het verschil zien tussen de kleuren in combinatie met jouw huid. Om miskopen in de toekomst te vermijden, krijg je een kleurenwaaier aangepast een jouw type. Via dit contactformulier neem je contact op voor een kleuradvies kleding, advies make up of stijladvies. Slel u voor dat u een lente-type bent, dan krijgt u de kleurenwaaier van de lente mee naar huis.


Deze heeft u altijd paraat. Lees ervaringen van deelnemers, vraag info aan of schrijf je direct in! Welke kleuren staan goed - Lentetype. Of misschien wil je wel eens graag gaan shoppen samen met een kleurenconsulent ? Als kleurenconsulente gaat An mee winkelen en geeft ze je stijl- en kleuradvies ter plekke, op maat van jouw budget.


Wil jij je uitstraling een boost geven? Hoe je kleuren kan combineren, welke verf er bestaat en meer kleuradvies vind je hier.

Jij bent expert in fashion- en kleurentrends en weet alles over de psychologische effecten van verschillende kleuren. Versterk je persoonlijke uitstraling. Meer zelfvertrouwen, meer zichtbaarheid en meer succes door een kleurenanalyse, kleurstyling en colourcoaching. Second Impression verzorgt kleuradvies, kledingadvies en stijladvies voor mannen en vrouwen. De nieuwe modekleuren verschijnen weer volop in de etalages maar.


Ook voor zakelijk kledingadvies en workshops. La Patka is dé expert in kledingadvies. Een kleuranalyse of stijladvies, een personal shopper, een make-over of workshop make-up? Werk samen met onze kleurexpert het perfecte kleurenpalet uit.


Ontdek welk effect kleuren op jou en. Zoek je verdieping na een kleur-en stijlopleiding en wil je je klant volledig adviseren over haar of zijn imago dan is de opleiding Imagostyling geschikt voor jou. Kleuradvies aan huis door colora?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts