woensdag 11 september 2019

Spiegel graveren vrachtwagen

Uitstekende service en hoge kwaliteit. De actuele levertijd is: tot werkdagen. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Sinds jaar en dag is de spiegel een belangrijk onderdeel van ons leven. Afbeelding op spiegel Vrachtwagen op spiegel gezandstraald.


Voor een jubileum kregen wij de aanvraag om een vrachtwagen vanaf een foto over te brengen op een spiegel.

Daar het een vrachtwagenchauffeur betrof die reeds geruime tijd in dienst was bij het bedrijf, moest het ook een mooie spiegel worden. Wel nu, ik geloof dat we daarin wel geslaagd. Het leuke van een spiegel graveren is dat er van alles mogelijk is op het gebied van personaliseren.


U kunt bijvoorbeeld uw eigen afbeeldingen, teksten, logo’s en lettertypes uploaden. Wij maken van mooie foto’s nog mooiere foto- spiegels , de foto- spiegel graveren wij echt in de spiegel , dus hoge kwaliteit. De foto kan echt over de gehele lengte van de spiegel gegraveerd worden.


Ook kan er een tekst bij de foto spiegel gegraveerd worden. Hoofdspiegels, groothoekspiegels, trottoirspiegels en frontspiegels, TEVU verkoopt ze allemaal en bezorgt ze snel en kosteloos bij jou aan huis.

Uiteraard kunnen al onze spiegel gegraveerd worden met een logo. Een foto laten graveren hoort ook tot één van de vele mogelijkheden. Bij ons wordt de foto omgezet naar een tekening, deze zal dan in de spiegel gegraveerd worden. Voordat wij de spiegel graveren , maken wij voor u eerst een proef en een kostenoverzicht, die u via de mail krijgt.


Als u helemaal akkoord gaat met de proef, dan pas gaan wij de spiegel graveren. Laat de spiegel graveren met een persoonlijke tekst van maximaal regels. U heeft de keuze uit de volgende lettertypes: De graveertekst kunt u toevoegen nadat u de spiegel in het winkelwagentje heeft geplaatst. De tekst graveren wij in de spiegel langs de achterzijde door middel van een laser. Elke keer als de ontvanger op de spiegel klok kijkt hoe laat het is, is daar weer de match met jou als gever.


Een klok met foto, logo of tekst gravure. Uniek voor Het is tijd voor. Bekijk alle kinderkrukken van alle winkels eenvoudig online. Vergelijk prijzen en bestel!


Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Ontdek ons unieke assortiment spiegels. Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis.


Sleutelhanger in de vorm van een vrachtwagen , inclusief het graveren van tekst.

Klik hier om een lettertype uit te kiezen. Optioneel kunnen wij de sleutelhanger voorzien van een logo-gravure. De sleutelhanger is vervaardigd uit metaal en heeft de afmeting 70x25x8mm. Vrachtwagen vrachtauto truck camion auto spiegel nieuw en tweedehands occasie gebruikt te koop op Werktuigen.


Zicht met dode hoekspiegel vanuit cabine van de vrachtwagen. Of met de afbeelding van de trouwkaart als huwelijkscadeau. TEVU helpt je graag verder! Daarom leveren wij zoveel mogelijk complete spiegel modellen voor je DAF vrachtwagen.


Spiegeltje , spiegeltje aan de wand. Maar mocht alleen het glas of de kap kapot zijn dan kunnen wij deze ook leveren. Dit doen wij geheel kosteloos in Nederland en België.


Wat dacht u van een mooie gegraveerde spiegel als gastenboek voor een bruiloft, de foto met alle namen in de spiegel eromheen gegraveerd. De gegraveerde spiegel kan in verschillende formaten geleverd worden. Onze reclameontwerpafdeling maakt voor elke gegraveerde spiegel eerst een proef, pas na uw akkoord hierop, wordt de spiegel gegraveerd. Koop en verkoop vrachtwagen spiegel eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts