dinsdag 24 september 2019

Oude snoeppot

Snoeppotjes en weckpotjes. Bestel nú voordelig online! Enkelzijdig full color bedrukt. Oude snoeppot uit grootmoederstij ook leuk om pasta, kesrtballen etc in te bewaren.


Verzendkosten en risico koper. P st € 2- ophalen heeft de voorkeur.

Kijk ook even bij al mijn adv,bvd. Kaats_home Vintage White Living. Prachtige gave antieke snoeppot met letters op de stop en onderaan de fles. Drops Antoine en Depose staat in het glas geponst.


Als je Oud Holland snoep wilt kopen dan heb je de keuze uit heel veel verschillende soorten snoepgoed. Zo weet je meteen of je een kleine of een grote verpakking oud snoep van vroeger in huis haalt. Leuk in gebruik of juist om je mooie spulletjes in te showen. Afmetingen H3X 1X 15cm.


Hoogte inclusief stolp ongeveer 31cm, 12x12cm.

Oud Hollands snoep uit grootmoeders tijd is onze specialisatie, een keur aan overheerlijke snoepgoed. Uw favoriete oud Hollandse snoep zelf scheppen, keus genoeg het. Een zoldervondst in een oud winkeltje in Zeeland. Het rek heeft potten met aluminium deksel welke met een rand kurk aan de binnenkant luchtdicht afgesloten kunnen worden.


De inhoud kan afwijken van de foto. Oude glazen snoeppot van Tonnema b. Leuk met oude knoopjes of lekkere snoepjes natuurlijk! Ik verkoop de pot zonder inhoud. Een oude snoeppot met een prachtige stolp. Om van alles en nog wat in te doen.


Bedrukte snoeppotten met de laagste prijsgarantie! Groot assortiment bedrukte snoeppotten vanaf stuks. Uw logo direct op de snoeppot gedrukt of dmv sticker.


Ruim jaar ervaring met logobedrukking op snoeppotten. Deze pin is ontdekt door Imca te Brinke. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. De vennootschap onder firma lieveling oude snoeppot is gevestigd op Fenkelstraat te OUDENBOSCH en is actief in de branche Winkels in chocolade en suikerwerk.


Prachtige oude voorraadpot - snoeppot met glazen stopGeen beschadigingen.

Eindeloos decoreren of gewoon gebruiken in de keukenhoogte cm. Mooie, grote vintage snoeppot in glas - oud exemplaar. Met bijpassend glazen deksel. Mooie grote en oude snoeppot in glas.


Groot exemplaar, oud glas, in een mal gevormd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts