maandag 16 september 2019

Rubio monocoat kopen

Ondertussen worden onze producten gebruikt over gans de werel van Amerika, Mexico over Zuid-Afrika tot in China. We zijn aanwezig in landen, met eigen filialen die u hieronder vindt. Op zoek naar de beste bescherming voor hout binnen- en buitenshuis?


De producten zijn duurzaam, eenvoudig in gebruik en onderhoud en kunnen op alle houtsoorten gebruikt worden. Eveneens voor het reinigen van de gebruikte materialen.

Beschermt en kleurt uw hout in één laag. Protects and colours your wood in one single layer. Its unique technology forms a molecular bond with the topmost fibers of the wood. Plus it in a surface that can withstand the intense use that is typical for a restaurant.


Reageert op het aanwezige looizuur in het hout. Gratis Verzending vanaf € 2-. Het resultaat varieert tussen heel licht en donker grijs. Een gebruiksvriendelijk product voor creatieve effecten.

Tevens kunt u uw bestelling via de mail doorgeven of even langs onze showroom komen. Monocoat 1-laags olie kopen en prijs. Wij zijn altijd bereid om u geheel vrijblijvend te voorzien van een op maat gemaakte offerte en advies. Voor de opfrissing en herstelling van de olielaag van alle met olie beschermde houten oppervlakken.


U gebruikt de Refresh telkens als de vloer te droog aanvoelt. Naargelang de slijtage kan een behandeling een aantal keer per jaar uitgevoerd worden. Zo kunt u het aanbrengen met een hardwax vloerborstel, roller, kwast, oliespons of een boenmachine met een witte pad. Dankzij onze geavanceerde technologie van moleculaire binding is er geen overlapping mogelijk en is het uiterst eenvoudig in gebruik en onderhoud.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Vandaag Bestel Vandaag Verzonden.


Het product reageert op het looizuur dat zich in het hout bevindt, en niet op het spint. Met dit product kunnen unieke effecten verkregen worden. Hierbij heeft u de keuze uit MonoCoat component B (liter) en Rubio MonoCoat olie component A (of liter). We occasionally run promotions on the items sold in this shop.


We promise not to spam you.

De olie is verkrijgbaar in verschillende kleuren, wat inhoud dat er voor iedereen een kleur is. Lichte houtsoorten worden vaak afgewerkt met een wit-transparante variant om het pure, onbehandelde effect te behouden. De rubio monocoat RMC Oil Plus 2C is een natuurlijke hard wax olie gebaseerd op lijnzaad olie, van de nieuwste generatie: nog resistenter, nog duurzamer! Ze Kleurt en beschermt hout in één enkele laag. Rubio monocoat is een olie die een moleculaire binding aangaat met de toplaag van de houten parketvloer.


Nadat de vloer geschuurd is volgens de regels van het oude ambacht word de olie op de parketvloer aangebracht met een rode pad. Vervolgens word de olie verdeeld met een beige pa daarna de olie even laten reageren. Bij Eiken wordt er ook vaak gekozen voor een transparante Mist olie.


De leverancier voor al uw bouw- en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts