maandag 9 september 2019

Vtwonen lockerkast wit

Vtwonen lockerkast wit

Dé vtwonen webshop van NL. Nú op voorraad dus snelle levering! Koop direct, vraag een offerte aan, of vraag onze adviseurs voor verder advies. Alle lockerkasten wit vind je op beslist. Lockerkast op vtwonen by fonQ gratis verzending vanaf €voor 23:bestel morgen in huis shop de collectie!


Opberggigant Locker 3-Deurs - Wit - 186x123x40. Het is niet voor niets een hit, deze stoere lockerkast uit de collectie van vtwonen. Onze witte lockerkast heeft deuren en is gemaakt van massief grenen.


Een echte topper voor de kinderkamer, maar hij kan ook ergens anders. Hij geeft de hal, slaap- of kinderkamer karakter zonder teveel op te vallen. Praktisch is de kast natuurlijk ook. Achter iedere kastdeur schuilen vier opbergvakken die genoeg ruimte bieden voor gevouwen kleding.


Lockerkast met deuren, kleur Wit met voordeel snel in huis via Meubel Partner. De vtwonen Lockerkast biedt alle ruimte voor het opbergen van kleding, accessoires en andere dingen. Een smalle opbergruimte (achter het rechter deurtje). De kast heeft drie deuren en totaal zes legplanken. Meubelpartner heeft lockerkasten voor elk interieur.


Ben je op zoek naar een metalen lockerkast ? Een lockerkast voegt het industriële gevoel toe aan je huis. Je kunt lockerkasten gebruiken als kledingkast, nachtkastje en natuurlijk ook gewoon als opbergkast. Kijk daarom of de spullen die je erin kwijt wilt ook daadwerkelijk passen in een lockerkast. De meest voorkomende lockerkasten zijn hoog en smal.


Vtwonen lockerkast wit

Zoek naar locker kast op de nieuwe KensaQ. Bestel Lockerkast Wit bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 1900. Bekijk de vtwonen 3-deurs lockerkast in het wit bij basiclabel. Wordt gratis thuisbezorgd met dagen gratis retourgarantie.


Voor een zo goed mogelijk resultaat dient de ondergrond schoon en vlak te zijn. Wij hebben de hele woood en VTwonen collectie waaronder kasten, dressoirs,tafels,stoelen en fauteuils. Metalen Lockerkast Leipzig Wit kopen? Kwantum, daar woon je beter van! De lockerkast is gemaakt van massief grenen en gespoten in het wit.


Vtwonen lockerkast wit

De hoogtes van de legplanken kunnen zelf bepaald worden. Onderin zitten twee lades voor losse spullen. Shop lockerkast Locker van vtwonen online! En aan de linkerkant legplanken met een breedte van 78. Daarbij zijn de meeste ontwerpen vrij basic gehouden, waardoor ze in vrijwel ieder interieur perfect kunnen passen.


Zo zijn wit , zwart, grijs en bruin veel geziene kleuren binnen de vtwonen meubelen collectie. Naast de witte uitvoering, is de kast ook verkrijgbaar in het grijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts