donderdag 12 september 2019

Krijtverf sloan

De verf zonder schuren of gronden. Verkrijgbaar in kleuren. Kies uit producten vanaf € 395. Niet meer schuren, meteen verven. Hecht op alle ondergronden.


Die wij kregen van Berry en Kitty met de tekst Hierbij de foto’s van de verandering van de keuken. Zo heb je voor weinig geld een compleet nieuwe keuken! Denk aan het roomwit van oude geverfde meubels. Gecombineerd met Duck Egg Blue of Antoinette geeft het een delicate, elegante Franse look.


Bij elk blik, groot of klein, krijtverf krijgt u altijd een roerhoutje mee. Annie Sloan krijtverf Original is een warme kleur wit. De krijtverf waarmee je zonder het schuren van je meubel direct aan de slag kunt.


Krijtverf sloan

Meubels worden daarom vaak voorzien van een laag wax, boenwas of (matte) vernis, zodat het meubel waterafstotend wordt en beter bestand tegen slijten. Muren van de woon- of slaapkamer laten wij ongemoeid vanwege die mooie matte uitstraling. Simpel en leuk om te doen, in dit filmpje zie je hoe dat werkt.


Tip: gebruik altijd een natuurlijke stof als linnen of katoen, daar hecht de verf goed op. Maak je saaie meubel in ee. Zij ontwikkelde een krijtverf die makkelijk is aan te brengen en een supermooie egale dekking geeft.


Krijtverf sloan

Bijkomend pluspunt is dat meubels niet eerst hoeven te worden behandeld voordat je de verf aanbrengt, dus al het schuur- en schoonmaakwerk kan achterwege worden gelaten. Het is de kleur van de kalkmuren van vroeger. Het bestaat voor een groot deel uit (verrassing) krijt, wat het een goed afdekkend vermogen geeft zonder af te stikken.


Daardoor kun je met krijtverf heel gemakkelijk een authentieke uitstraling creëren. Een krijtverflaag is enigszins poreus. Krijtverf wordt door veel mensen onterecht verward met kalkverf. Daardoor is Abbondanza krijtverf heel geschikt voor decoratieve technieken zoals het doorschuren van verflagen en patineren met was.


Geef je interieur een bijzondere uitstraling met krijtverf. Deze unieke verfsoort zorgt voor een klassieke Engelse sfeer in je woning. De actuele kleuren met klinkende namen zoals Bashful Blue en Precious Pink laten het poedermatte effect van krijtverf tot in kleinste detail tot hun recht komen.


Deze mooie matte verf van het merk is prettig in gebruik en geeft gelijk een mooi resultaat. Op deze manier geef je je oude meubeltjes weer een nieuw leven. Breng een klein item mee wat je kunt. Wie heeft daar ervaring mee? Ik ben benieuwd of het echt zo handig is, of dat het waxen of aflakken na het verven net zoveel werk is als vooraf even schuren.


Krijtverf sloan

En vooral, is het ook mogelijk om er een dekkende laag mee aan te brengen? Vorige week een eiken kastje opgeknapt met krijtverf van annie sloan. De kleur was volgens mij iets als at Louis blue.


Ik heb gewoon kwasten van de action gebruikt, eerst even goed uitwassen om de losse haartjes te verwijderen en dan aan de slag. Ik heb de kast niet geprepareer alleen ontstofd. Zorg er dan wel voor dat je het meubel eerst licht opschuurt zodat je het beste resultaat bereikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts