vrijdag 13 september 2019

Landelijke eetkamers

Lage prijzen en montage mogelijk. Eetkamerstoelen vanaf €2-! Het totaalplaatje van die gedroomde landelijke eetkamer in cottage stijl helemaal perfect gefinetuned en afgestemd krijgen, vergt heel wat kennis en inzicht. Marcotte Style kent als geen ander de geheimen van het inrichten van eetkamers in klassieke, cottage of landelijke stijl.


De fraaie massief houten poten zijn aan de achterkant elegant gebogen en zorgen voor een stijlvolle uitstraling. Landelijke gecapitonneerde eetkamerbanken : juweeltjes bij iedere stijl !

Zie bijpassende landelijke eetkamerstoelen. Met de eetkamers bij meubelwinkel OO Trendy Wonen kan je alle kanten op. We introduceren met plezier moderne eetkamers of landelijke eetkamers waarbij je kunt kiezen uit tal van dessins, kleuren en afwerkingen.


Denk maar aan hout in lichte houtdecor, massief glad hout, een lak witte eetkamer tot zelfs meubelen in grijze houtstructuur. De vormgeving is eerder sober, met enerzijds de echt strakke stoere look en anderzijds de cottage stijl. Bij Meubelen Larridon vind je een zeer uiteenlopend aanbod in beide richtingen.


De eetkamer neemt een centrale plaats in, zowel in ons huis als in ons leven. U nodigt er vrienden uit, u organiseert er familiefeestjes… maar het is vooral ook de plaats waar u samen met het hele gezin geniet van mooie momenten.

Wij hebben een gigantisch assortiment aan meubelstoffen en kleuren waardoor wij zeker weten dat u altijd vind wat u zoekt. De landelijke eetkamerstoel: stijlvol en chic. Te koop landelijke volledige eetkamer nieuw in doos. Deze bestaat uit 5stuks en worden ook niet apart verkocht.


Je eetkamer is het hart van je huis. Aan tafel wordt er gegeten, gebabbeld en gewerkt. WEBA biedt je een breed gamma aan woonstijlen aan. Je vindt het allemaal bij WEBA.


Deze landelijke eetkamer ligt in een oude boerderij. De stenen vloer lijkt bijna authentiek alsof er vroeger een stal is geweest. Een uniek en typerend stijlelement voor een landelijke eetkamer of keuken zijn pannen aan een rek aan het plafond zoals ook in dit voorbeeld te zien is. Hedi Meubelen is gespecialiseerd in het leveren van (complete) landelijke eetkamers. We kunnen ieder model tafel leveren in alle gewenste maten, en combineren met uw gedroomde landelijke eetkamerstoelen om de perfecte landelijke eethoek te creëren.


Het is een plaats waar je veel tijd doorbrengt en wilt dat alles goed bij elkaar past. Stel daarom een set samen die past bij je persoonlijkheid. Zie je graag hout en warme kleuren, dan kan je voor een landelijke set gaan, heb je graag metalen elementen in huis, dan is een industriële look misschien voor jou.


Kwaliteit en landelijke stijl zijn de sfeer die deze 1 massieve eetkamer uitstralen.

Ook maatwerk is mogelijk en uitgebreide mogelijkheden kunt u zien in onze showroom. De houtkleur is naar keuze en altijd passend bij uw interieur. DIRECT EN GRATIS LEVERBAAR.


Handgemaakte nieuwe landelijke eettafels, met fantastische robuuste bladen. Ongekende mogelijkheden: formaat, model, materiaalkeuze en afkwerking als ook de kleur. Rechte, gedraaide poten, Queen Ann, Queen Ann Chic, met of zonder laden, wel of geen leesplank. Onderstaand enkele voorbeelden uit ons assortiment.


Let wel: het gaat hier om `vanaf. Familie of vrienden een heerlijk maal aanbieden. Wij helpen jou bij de keuze voor een handige tafel, comfortabele stoelen, kasten, dressoirs, sideboards.


Maar hebben ook oog voor de sfeer: dimbare verlichting, kaarsen, accessoires enz. Je maakt de eethoek tot een toonbeeld van rustieke charme met het selecteren van de juiste landelijke eetkamerstoelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts