maandag 30 september 2019

Wandlamp betonlook

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Ontdek ons zeer uitgebreide assortiment lampen. Goede kwaliteit, lage prijzen. Unieke eigen collectie wandlampen.


Wandlamp betonlook

Bestel nu met de laagste prijsgarantie. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Duizenden lampen op voorraad.


Beschrijving Industriele wandlamp betonlook leeslamp Hanglampen, hanglampen en hanglampen industrie. Die zijn er op het web heel wat te vinden maar wat doe je als je de hanglamp gevonden hebt maar dan de rest van de verlichting hierop wilt aanpassen. Bij deze presenteren wij de wandlamp industrie.


De combinatie van het beton en het hout geven de muurlamp een echte industriele look. Deze stoere wandlamp past gemakkelijk in het interieur van de woonkamer, maar bijvoorbeeld ook in de slaapkamer. Industriële wandlamp uitgevoerd in metaal en achteraf in mat grijs gespoten. De betonlook wordt als laatste met de hand aangebracht.


De binnenkant is wit, hierdoor krijgt u de hoogste lichtopbrengst. Door de eenvoudige Efitting kunt u diverse lichtbronnen gebruiken van helder tot vintage en LED lichtbronnen. U kunt zelf op deze manier de.


Wandlamp betonlook

De industriële wandlamp betonlook behoort tot de serie Industrial en valt onder de categorie wandlampen. Meer lampen uit de serie Industrial, vindt u onderaan deze pagina. De wandlamp brooklyn betonlook behoort tot de serie Brooklyn industriële lampen en valt onder de categorie wandlampen. Het is een moderne betonlook wandlamp met de volgende afmetingen: bij bij cm.


De stijl is strak en de Cube past dan ook uitstekend in moderne interieuren. Uniek aan deze rechthoekige designlamp is dat hij zowel aan boven- als onderzijde licht geeft. De wandlamp is afkomstig van het merk Trio Leuchten. Beschrijving Betonlook wandlamp met korf en glas Deze fraaie wandverlichting stuurt u naar een landelijk of industrieel interieur.


Wandlamp betonlook

Ervaar de charmes van de landelijke stijl met deze authentieke uitstraling. Door de afwerking in betonlook krijgt dit armatuur een stoer tintje. Functionele wandlamp met een mooie afwerking van Highlight uit de Square-serie. Deze leuke wandlamp is ook te verkrijgen in het wit, zwart en nikkel.


Wilt u graag een stoere lamp? Een robuuste hanglamp, wandlamp , bureaulamp, vloerlamp of buitenlamp? In heel veel soorten en maten!


Ook lampen van merken die minder bekend zijn zoals de Deense merken Nordal of HouseDoctor en het Spaanse merk Ryetti. Deze strakke en trendy wandlamp is ook te verkrijgen in het wit, zwart en nikkel. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Zoek naar beton look op de nieuwe KensaQ. Deze wandlamp is scherp geprijsd en heeft een levertijd van – werkdagen. Deze grijze wandlamp in betonlook heeft een eigentijds ontwerp met een enigszins doorleefd uiterlijk. Hierdoor kun je de lamp altijd in de perfecte hoek zetten.


Trendy LED wandlamp Concreto in betonlook online kopen Veilige en snelle betaling via iDEAL Snelle verzending Gratis retourneren Professioneel advies. Stoere kleine ovalen bully voor aan de wand of plafond. Deze vintage lamp is afgewerkt in een betonnen coating met mat glas.


De Wandlamp Art Deco 'York' Ø 15cm met opaal glas behoort tot de serie Art Deco en valt onder de categorie wandlampen. Met de industriële wandlamp Mila van Brilliant geef je iedere ruimte in een handomdraai een stoere uitstraling. De industriële betonlook wandlamp met glas behoort tot de serie Industrial en valt onder de categorie wandlampen. Er zijn wandlampen die in feite bestaan uit een of meerdere spots. Daarmee kun je heel gericht een lichtstraal laten vallen op een object of een bepaalde plek.


In slaapkamers zie je deze regelmatig terug als bedlampen, maar ook in de woonkamer kun je zo’n wandlamp prima gebruiken om bijvoorbeeld te lezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts