maandag 23 september 2019

Privacy gordijnen

Met gratis zeker meten verzekering bestel je maatwerk gordijnen zonder risico. Bestel online of boek onze service! Of bezoek één van onze winkels. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan.


De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Design, Direct Van De Makers.

Jouw privacy is belangrijk! Hier lees je hoe we met je gegevens omgaan. Zo creëer je privacy in huis zonder gordijnen Share.


Je hoeft namelijk niet gordijnen of jaloezieën voor het hele raam te hangen om wat meer privacy te creëren. Integendeel, door een raam half ‘open’ te laten komt er meer licht naar binnen terwijl je ook genoeg privacy behoudt. Naast het feit dat gordijnen een prachtige toevoeging zijn voor je interieur, hebben ze ook een praktische functie. Zo zijn ze bijvoorbeeld geschikt om een ruimte extra isolatie te bieden, maar zorgen ze ook voor privacy.


Wij respecteren de privacy van bezoekers van de website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt. De vitrage wordt dan, van buitenaf gezien, voor de gordijnen gehangen. De gordijnen kunnen dan dienen voor zonwering, verduistering en isolatie, terwijl de vitrage perfect is voor overdag. De combinatie van vitrage met gordijnen kan een erg mooie en stijlvolle uitstraling geven. Heeft u liever gordijnen met een dikkere stof?


Een gordijn is een stof dat vaak met de naaimachine bewerkt wordt om voor het raam te plaatsen. Hiermee kun je de lichtinval en privacy te bepalen. Ook worden gordijnen geplaatst om sfeer te creëren in huis.


De meeste gordijnen worden aan een gordijnrails gemonteerd. Met transparante gordijnen filter je het licht van buiten en zorg je ervoor dat je toch het zicht naar buiten behoudt. Lichtdoorlatende gordijnen. Met de verschillende raambekleding van GAMMA kies je uit diverse motieven, materialen en soorten. Plak glasfolie of plakplastic als snelle manier voor meer privacy of laat een rolgordijn helemaal op maat maken.


Met behulp van raamdecoratie bepaal je zelf de hoeveelheid lichtinval in huis. Daarbij isoleert raamdecoratie, geeft het privacy én zorgt het ook nog eens voor een sfeervolle en luxe uitstraling in huis. Je kunt je raambekleding volledig afstemmen op jouw persoonlijke stijl!


Zo hebben we gordijnen in de mooiste trendkleuren en hippe dessins.

Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen! Bekijk het gehele assortiment gordijnen. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Voor elke situatie is er geschikt soort gordijn.


Wanneer u veel lichtinval wenst maar ook privacy dan zijn vitrage of inbetween gordijnen een goede optie. Bij deze gordijnen heeft u overdag geen inkijk van buiten naar binnen. Op slaapkamers worden voornamelijk verduisterende gordijnen toegepast. Zo kun je altijd kiezen voor de gordijnen die passen bij jouw inrichting, zoals de kussenhoezen en de plaid op je bank.


Naast gordijnen hebben we ook andere soorten raamdecoratie in onze collectie. Daardoor komen je ramen nog mooier uit. HEMA maakt niet alleen gordijnen op maat, maar heeft ook andere raamdecoratie. Echter kunnen de meeste gordijnen gewassen worden op een temperatuur van tot graden met een mild reinigingsmiddel.


Voor witte gordijnen wordt aanbevolen te wassen met wasmiddel waar bleek in zit. Voor degenen die veel waarde hechten aan hun privacy , zijn gordijnen al een goede. Nederland kan je in elk huis binnen kijken, maar niemand doet dat. Door het plooien en ophangen kun je het geheel nog verder verfraaien. Daarnaast zijn gordijnen geluiddempend en geven ze privacy.


Ook werken ze veelal goed isolerend. Onze kant-en-klare gordijnen en vitrages zijn er in veel materialen en stijlen, zodat je de perfecte nieuwe toevoeging aan je kamer kan kiezen. De perfecte gordijnen gevonden? Hoe je het ook noemt, er zijn verschrikkelijk veel manieren om je ramen te bedekken.


We hebben bijna alle soorten en voor ieder budget. Wil je niet te veel uitgeven, ga dan voor een voordelige standaard maat. Geen maak- en verzendkosten!


Kies een gordijnstof en wij maken uw gordijn. Gordijnen , raamdecoratie, raambekleding. Onze gordijnen : goede kwaliteit voor een scherpe prijs.


Wij vinden het niet alleen belangrijk om mooie gordijnen voor je te maken, maar bieden daarnaast ook een goede service.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts