maandag 16 september 2019

Kurklak

Ruim assortiment kurk en kurkartikelen. Alles uit voorraad leverbaar. Snelle levering en topservice. Met RigoStep kurklak gelakt kurk in keukens en badkamers.


Mits goed afgelakt met RigoStep, kan k urk ook uitstekend worden toegepast in natte ruimtes zoals in de keuken, in de badkamer en zelfs op de wanden van de douche. Wij leveren de kurklak voor vloeren in twee glansgradaties.

Wij hebben matte kurklak en zijdeglans kurklak. Wandkurk lak Door een kurkwand te lakken ga je naadvorming tussen de kurktegels tegen,. MAT zorgt voor bescherming en slijtvastheid van een kurkvloer. Voor dat u uw kurkvloer opnieuw kunt gaan lakken dient u de volgende stappen te nemen: Verwijder eerst alle polish-lagen met Polish remover, ook wel de stripper genoemd.


Solida kurklak is een 1-component watergedragen, slijtvaste lak voor kurkvloeren. Deze vindt u ook in onze webshop. De lak heeft een mooie zijdeglans. Met een mohairroller aanbrengen.


Voor een optimale bescherming op nieuwe kurktegels in lagen aanbrengen.

Voor het overlakken van bestaande kurkvloeren is doorgaans laag voldoende. Eén van de onderscheidende kenmerken van RigoStep is dat die deze ‘tack’ wél hebben en zich mede daardoor makkelijker laten verwerken. Ook het vaste stofgehalte van de lak komt overeen met dat van gangbare oplosmiddelhoudende kurklak.


Op zoek naar een kurkvloer? Geproduceerd op de kurkplantages in Portugal, het land met de meeste kurk ter wereld! Het resultaat van pionierswerk! Kurklak , -lijm en -polish. Ingeval van renovatie kunt u de lak tot keer aanbrengen.


Gebruik hiervoor professionele kurklak om schade aan uw vloer of wand in de toekomst te voorkomen. Thole kurklak is een lak op waterbasis dat speciaal ontwikkeld is voor het lakken van kurkparket. U kunt hiervoor geen parketlak gebruiken, omdat parketlak te hard in voor het veerkrachtige kurk.


Wij verkopen alleen de hoogste kwaliteit kurk. Verkrijgbaar voor naturel en gekleurde kurkvloeren. Van kurkrol tot kurkvloer: haal de natuur in huis. GAMMA heeft een groot assortiment lakverf voor binnen.


Je hebt de keuze uit zowel transparante lakken als lakken met een kleur of tint. Door het houtwerk, metaal of kunststof binnen te voorzien van een laklaag creëer je een nieuwe frisse look én he beschermt de ondergrond tegen vocht en beschadigingen. RigoStep C-8is reukarm, soepel te verwerken, zeer strak vloeiend en snel drogend.


Rigostep Step kurklak is verkrijgbaar in Mat en Satijn.

Bij ons kunt u uur per dag al uw kurkproducten kopen. Kurk is 1 natuurlijk, milieuvriendelijk en gemakkelijk te recyclen. Nederlands enige echte webshop voor kurk en kurkartikelen. Kurk wordt al duizenden jaren in verschillende toepassingen gebruikt en stamt uit de tijd van de Feniciërs en de Grieken.


Mijn vraag : Kan dat er zo maar overheen of moet ik eerst iets doen. De vakman had het over weekmiddelen en dan proberen nog aan de juiste kurklak voor mijn vloer te komen en lakken maar. Dit helpt ons om jou de best mogelijke gebruikservaring te bieden en de site continu te verbeteren.


Glitsa vloerlak eiglans voor normaal gebruik is een transparante, waterverdunbare vloerlak voor binnen. Het is een slijt- en kras vaste vloerlak die geschikt is voor bescherming van uw zachthouten vloeren en kurkvloeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts