dinsdag 17 september 2019

Servies borden outlet

Divers aanbod aan kwalitatieve horeca borden. VEGA heeft een groot aanbod! Op zoek naar glazen borden? Ontdek VEGA´s ruime assortiment. Koop nu heel voordelig een nieuwe bord.


Jij bepaalt hoe je betaalt!

Maak van jouw huis jouw thuis. Bespaar tot wel via kiesproduct. Vandaag besteld = Morgen in huis! Bekijk al het servies online op hema.


Van dinerborden tot gebaksbordjes en van diepe borden tot ontbijtborden. Borden heb je in veel verschillende formaten. Bij HEMA vind je ze allemaal, van groot tot klein.


Zo kun je voor borden met stippen of strepen gaan, of voor borden in een egale kleur. Diverse soorten borden , mokken en glazen tegen outlet prijzen!

Bunzlau Castle servies borden , kopjes,. Wij leveren dagelijks serviezen door heel Nederland. Dus heeft u nog kop en schotels, bekers, borden en onderborden of juist tafellakens, servetten of placemats nodig? Kom dan naar onze winkel of bestel. Deze artikelen zijn vaak gemaakt van porselein, aardewerk of een ander materiaal.


Bij Blokker wordt alle serviesgoed verdeeld in verschillende categorieën. Zo is er een breed assortiment aan borden , kopjes, bekers en mokken, schalen en kommen. Bewaar je de set voor verjaardagen en andere bijzondere momenten verberg hem dan vooral niet maar zet het servies in een open kast of op een plank in de keuken.


De sets bestaan uit borden , bekers, mokken en kommen en variëren van tot 36-delig. Het servies wordt van aardewerk gemaakt en heeft hierdoor een mooie landelijke uitstraling. De productie vindt plaats in Frankrijk in het plaatsje Gien. Met borden van het Gien tableware wordt thuis eten zeker een feest en waan je je voor even (weer) in Frankrijk. Dek de tafel met je mooiste servies bij gezellig een etentje met vrienden of familie, een speciale gelegenheid of gewoon omdat het zo leuk staat!


In deze uitgebreide collectie borden vindt jij voor elk gerecht een geschikt bord. Bestel online of bezoek ons in Bussum! Van een compleet 18-delig servies tot aan losse borden en schalen: wij hebben alles op het gebied van serviesgoed.


Ook complete serviessets om je keuken compleet te maken. Bovendien is het verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en materialen, dus je vindt zeker servies dat helemaal past bij jouw smaak. Door gebruik te blijven maken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Meer informatie kun je vinden in onze cookie policy. Het leuke aan servies is dat er zo ontzettend veel keuze is. Ideaal als je op zoek bent naar een beker, bord of kommetje.


Veel merken hebben ook series beschikbaar zodat je een servies steeds verder kunt uitbreiden. Naast servies in de klassieke, ronde vorm, hebben wij ook modern servies in vierkant design. Ook voor andere vormen zoals rechthoekig, ovaal en hartvormig, zit u goed bij ons.


Wij begrijpen dat u graag heerlijke gerechten wilt serveren op uw servies dat vierkant is. Of je nu houdt van een speels mix-and-match servies , of liever een matchende serviesset hebt, één ding is zeker: een mooi servies geeft een gedekte tafel nét dat beetje extra. Heb jij al een standaard serviesset in een effen kleur in huis?


Ga dan voor wat extra serviesdelen met een opvallende print, zoals het Tanssi servies van iittala.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts