maandag 30 september 2019

Lecol conditioner oh 25

Voorkappers biedt professionele Kappersproducten tegen scherpe prijzen. Voor professionals, kappers, thuiskappers, kapsalons en haar-stylisten. Gratis Verzending vanaf € 2-. Conditioners voor 22u bestel morgen in huis. Deze conditioner heeft zowel een reinigende als een voedende functie.


Door zijn voedende functie blijft het hout beter verzadigd waardoor vlekken lastiger ontstaan.

Hiermee brengt u een beschermlaag aan die oppervlakkige krasjes dichtzet en lichte slijtplekken herstelt. Uw vloer is na behandeling weer beter beschermd tegen vuil en vlekken. Is een speciale onderhoudsolie op basis van natuurlijke grondstoffen die uw geoliede vloer in optimale.


Ontdek ons uitgebreide assortiment conditioner. Vergeet in alle hectiek jezelf niet. Deze onderhoudsolie zal lichte slijtplekken herstellen en krasjes opvullen.


Lecol is een fabrikant van o. Product gebruiken voor kleurherstel van met witte impregneer olie ingekleurde vloeren.

LECOL CONDITIONER OHGEBRUIKSAANWIJZING. Het is geschikt voor het impregneren van parket en andere houten vloeren, Hardwax- of UV geoliede vloeren. Niet geschikt voor gelakte vloeren. Zeker van je aankoop en veilig betalen. Denk hierbij aan egaliseer- en voorstrijk middelen, lijmen en lakken.


Als uw vloer schraal is geworden dan heeft deze een nieuwe onderhoudsbehandeling nodig (dit kan ook plaatselijk). Wij hebben vele onderhoudsproducten voor uw vloer op voorraad. LECOL OH - CONDITIONER (GOTIK P) NATUREL Geen categorie. Een onderhoudsolie op basis van natuurlijke grondstoffen zoals plantaardige oliën, dat geschikt is voor met oliegeïmpregneerde parket en andere houten vloeren. Voor het onderhoud van uw geoliede houten vloer.


Om de uitstraling van uw geoliede houten vloer te behouden én een lange levensduur te garanderen. Donsdekbed Classica Warm € 36 € 31 00. Tevens kunt u uw bestelling via de mail doorgeven of even langs onze showroom komen. Wij zijn altijd bereid om u geheel vrijblijvend te voorzien van een op maat gemaakte offerte en advies.


Natuurzijde dekbed Fresh Mandarin € 129. Wordt op basis van natuurlijke grondstoffen, zoals plantaardige oliën en aromaatvrije terpentine, vervaardigd. Geschikt voor met olie geïmpregneerd parket- en andere houten vloeren.

Tevens geschikt voor vloeren die met was of hardwas-olie behandeld zijn. Vloerproducten is een onderdeel van Vloeroptimaal. Vloeroptimaal is een handelsonderneming die zich als doel heeft gesteld om u niet enkel kwalitatieve producten te. Dit product dringt dieper door in het vloeroppervlak waardoor een diepere en dus meer intensieve reiniging plaatsvindt. Your company account is blocked and you cannot place orders.


If you have questions, please contact your company administrator. Gebruikt u alstublieft ook altijd de Eco Multi Cleaner voor het écht schoonmaken van uw vloer ! Vloerolie white wash van lecol leha oh - conditioner wit liter. Nieuw in dichte verpakking. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed werkt, om inzicht te krijgen in ons website verkeer en om service te verlenen.


OH -dient met water verdund te worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts