donderdag 19 september 2019

Wijzonol 9220 antiekblauw

Ideaal product voor de professionele schilders en kritische doe-het-zelvers! Wijzonol verf koop je online bij Verfonline-XL. Bestel nu online tot korting! Artikel van Volgende. Het artikel is uitverkocht.


Wijzonol 9220 antiekblauw

Wij mengen elke kleur in elk gewenst merk. De kleur kan iets afwijken door de instellingen van uw computerscherm. HUIDIG AANBOD: Op deze site worden partijen aangeboden.


Klik hier om naar de partijenpagina te gaan. Deze heeft een matte uitstraling, maar geeft wel een goede kleurindruk. Door onze enorme voorraad kunnen wij u, naast een absolute bodemprijs, nog een unieke service bieden: voor 23:uur bestel de volgende dag bezorgd! Zowel voor de professionele schilder als de particuliere doe-het-zelver, waar dan ook in Nederland.


Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn, hebben we iets bedacht. Het is mogelijk om jouw favoriete kleuren te bewaren in jouw online kleurenpalet. Ben je er nog niet over uit welke muurverf mooier staat?


Topkwaliteit met optimaal glansbehoud en uitstekende vloeiing en dekking. De LBH hooglanslak behoud glans en kleur erg lang en is zeer prettig verwerkbaar, en de best verkochte hoogglanslak voor buiten bij snelverf. Kijk ook bij de andere kleuren. Kies een kleur en bestel direct online! Door de uitstekende vloeiing en dekkracht is het werken met dit product voor iedereen een fluitje van een cent.


Wijzonol 9220 antiekblauw

Geschikt als afwerking voor voorbehandeld hout en voorbehandeld metaal. Donald Verf en Behang - Verf van veel merken met hoge kortingen van wel ! Voor 15:besteld op een werkdag? Dan is je bestelling morgen in huis! Sterk in Verf, uw verf specialist!


Jarenlange ervaring in verf. Alle soorten verf verkrijgbaar. Aflakverf, grondverf, muurverf, beits en andere soorten. Dekkende houtbeits halfglanzend. Totaal aantal kleuren: Let op!


De kleuren kunnen iets afwijken door de instellingen van uw computerscherm en de kwaliteit van uw printer. Dit komt niet omdat we alles bij het oude laten, maar juist doordat we bij de ontwikkelingen van onze producten traditioneel vakmanschap steeds weer combineren met de modernste technieken en inzichten. Deze lak is de ideale afwerking voor al je ramen, kozijnen, deuren en gevelbetimmering. Deze lak is geschikt als hoogglans, dekkende lakverf voor buiten en heeft een uitstekende buitenduurzaamheid op basis van alkydhars (terpentinebasis).


Heb jij een soortgelijke klus? Plaats hem dan op Werkspot. Deze grondlak is ideaal voor al je ramen, kozijnen, deuren en gevelbetimmering. Deze grond- en aflak in één zorgt voor goed duurzaam buiten schilderwerk, tot wel jaar. De lak is geschikt voor nieuw (onbehandeld) hout, bestaand schilderwerk en voorbehandeld metaal en kunststof.


Wijzonol 9220 antiekblauw

Koopmans Perkoleum Zijdeglans is een verfbeits voor buiten op basis van alkydhars en zuivere lijnolie. Heeft een langer glansbehoud en verbeterde droging. Deze aflak zorgt voor goed buitenschilderwerk op uw houten kozijnen, ramen, deuren en gevelbetimmering.


De makkelijk verwerkbare verf is toepasbaar op bestaand schilderwerk en voorbehandeld hout, metaal en kunststof.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts