donderdag 5 september 2019

Kussenhoes 50x60

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kussenhoezen op maat gemaakt!


De kussenhoes is gemaakt van 1 katoen en heeft een lengte en breedte van cm.

De kracht van de In The Mood Collection is dat alle productlijnen volledig op elkaar zijn afgestemd. Bedlampjes Brabantia Touch Bin Brabantia Touch Bin liter Glasschilderij Houten snijplanken Keramische pannen. Wanneer je peuter nog in een ledikantje slaapt maar het wat kleinere kussen al ontgroeid is kun je die het beste vervangen door een peuterkussen 50x60.


En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis. Al onze kussenhoezen zijn gemaakt van 1 duurzaam katoen.


Heerlijk zacht, luchtig en de productie ervan verbruikt minder water en minder bestrijdingsmiddelen.

Dat is niet alleen goed voor jou en je gezin, maar ook voor de planeet. Ruime keuze uit leuke kleuren kussenhoezen. JYSK heeft een ruim assortiment kussenhoezen in verschillende kleuren en materialen.


Deze kussenhoezen kun je makkelijk vervangen en is een leuke aanvulling op de sierkussens van JYSK. We hebben ook kussenvulling voor al je kussenhoezen. Alle kussenhoezen uit de VT-Wonen collectie hebben een effen achterkant in een bijpassende kleur!


Filteren op Prijs Sorteren op Standaard Weergave Standaard. Vervang je oude kussenhoezen voor een frisse nieuwe kleur of print en je kunt je woning een hele andere uitstraling geven. Je hoeft hiervoor niet eens nieuwe kussens te kopen! Welke kussenhoezen heeft OTTO? Je zoekt uiteraard een kussenhoes dat precies om je kussen past, zodat je geen nieuw kussen hoeft te kopen.


Daarom past deze hoes goed in een Scandinavische stijl. Let op: deze kussenhoes wordt geleverd zonder binnenvulling. Passat is gemaakt van katoen. Bij HEMA kun je fijn alles met elkaar combineren.


Kies je voor een tweepersoons overtrek, dan zitten daar twee kussenhoezen bij.

Uiteraard met hetzelfde motief als het overtrek. Zo maak je je bed nog mooier. En heb je extra kussens op je bed liggen? Stop ze dan in bijvoorbeeld een effen HEMA kussensloop. Dit gestreepte kussen in blauwgrijs met wit staat mooi op je bank of in een lekkere leunstoel en heeft een washed look, dankzij het linnen dat erin gebruikt is.


Ook leuk is om deze kussens met de Linum Pepper serie effen kussenhoezen te combineren. Jouw ideale kussensloop vind je in onze uitgebreide collectie kussenslopen. Je kan kiezen uit verschillende kleuren, stijlen en maten. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis.


Gratis verzending vanaf €4-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker. Kies de gewenste maat en bekijk de beschikbare kleuren! Met een van onze sierkussens maak je jouw interieur compleet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts