vrijdag 6 september 2019

Remklauwen laten verven

Remklauwen laten verven

Eenvoudig achteraf betalen Je betaalt Zoofy achteraf via iDeal. Kraantje plaatsen, leiding leggen. Jouw loodgietersklus zo gefixt! De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod!


Remklauwen laten verven

Je nieuwe remklauwen van alle merken en types vind je bij Carpardoo! Het grootste assortiment A-merken. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Maar waar moet je allemaal op letten als de remmerij van een likje verf gaat voorzien? Een schone, vetvrije remklauw is een must voordat je te werk gaat.


En vergeet ook niet de uithardingstijd van de verf niet. De verf of lak goed laten uitharden is superbelangrijk. Na het schilderen of spuiten van de remklauwen kun je dus een poosje niet rijden.


Om te beginnen geven gekleurde remklauwen uw auto een dynamische en sportieve uitstraling. Dat is geen gezicht natuurlijk. Heeft u al een idee in welke kleur u uw remklauwen wilt hebben? Onze specialisten adviseren en inspireren u desgewenst graag. Ben je die smerige remklauwen achter je mooie velgen ook zo zat?


Vervolgens uurtjes per wiel gewacht, het wiel er weer op gezet en uur gewacht tot de boel uitgehard was. Remklauwlak rood glanzend. Laat je remklauwen meer opvallen door ze te laten spuiten in een kleur naar keuze.


Vrijwel elke kleur is mogelijk en ook kan er gekozen worden voor een opdruk naar keuze. De lak beschermt het oppervlak ook langdurig tegen chemicaliën, corrosie en vuil. U kunt ervoor kiezen om uw remklauwen te laten verven of spuiten bij een specialist. De kosten zullen dan echter snel hoog oplopen. Het is voordeliger om zelf uw.


Bestel een professionele vakman voor jouw klus. De remklauwen spuitwerk specialist in de regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer en Hoofddorp. De mooiste en meest professionele manier om de remklauwen van uw auto een andere kleur te maken. Als we deze spuiten zijn deze niet te onderscheiden van af-fabriek gespoten remklauwen. Ik kom later op deze verf terug, omdat ik er absoluut niet tevreden over was.


Voor de minder courante auto’s reviseren we de eigen oude delen. Porsche is hierin een grote speler. De oudere types met stalen klauwen laten we vaak geel of blank verzinken om een zo origineel mogelijke look te krijgen. Voor de jongere types met Brembo tangen kunnen we in eigen beheer poedercoaten.


Ik wil dus mijn remklauwen goud hebben. Nu heb ik grondig wat onderzoek gedaan hier en op andere fora, en weet ongeveer wel wat t inhoud. Maar nu kan ik NERGENS goudkleurige remklauw spray of verf vinden. Halfords niet, gamma niet, gti winkel niet, etc etc. Laten we eerlijk zijn, je hebt een mooie snelle bolide, maar je hebt geen circuit remmerij nodig.


Remklauwen laten verven

Je wilt toch net die extra looks achter je grote brede wielen? Goed laten drogen totdat je deze terug monteerd (spul droogt snel maar moet nog wel uitharden). Helemaal mee eens, maar, als je als kleuter binnen de lijntjes kon kleuren, kan je ook je remklauwen verven. Het enige dat je los moet halen is je velg.


Dus, opkrikken en verwijderen maar. Aangezien hier altijd roestvorming is, wil ik deze verven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts