donderdag 19 september 2019

Oud wit verf

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!

Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Witte verf voor de beste prijs. Maak de juiste keuze makkelijk via Vergelijk.


Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Zo maakt je altijd een weloverwogen keuze! Sikkens, Sigma, Wijzonol en Flexa.

Antieke meubels zijn charmant en kunnen ware eyecatchers zijn in je interieur. Nadeel van zo’n antiek stuk is natuurlijk de prijs. Maar ook andere bekende Oud Hollandse, historische of monumentale kleuren verf worden veel toegepast om grachtenpanden en woonhuizen een authentieke uitstraling te geven, of geheel aan te passen aan de persoonlijke voorkeur.


Door je meubels te verven geef je je kast, stoelen of tafel een tweede leven. In het GAMMA assortiment heb je de keuze uit. U kunt eenvoudig uw oude meubels opknappen door ze te verven. Hebt u een mooie grenen kast of grenen dressoir?


Of een eiken tafel en bijpassende stoel? U kunt deze eenvoudig renoveren met bijvoorbeeld white wash, krijtverf of een wit kleurtje. U vindt hier een stappenplan over hoe u het opknappen en schilderen het beste aanpakt. Oude meubels opknappen met Donkere wax. De Annie Sloan waxen geven allemaal een apart effect.


Zo heb je de witte wax, die laat een dun laagje wit kleurpigment op de verf na. Dat geeft een mooi effect op vooral donkere kleuren. De Black wax gebruik je om een speciale industriële look mee te maken. En de Dark Wax is om kleine details te verouderen.


Al deze producten zijn voor buiten.

Naast goede verf wil je ook met de juiste kleur aan de slag. Kleurkaart Flexa Professional. De kleurkaart van de Flexa Professional buitenverf collectie bestaat uit kleuren. Met verschillende verftechnieken kun je je oude meubels een mooie make-over geven. Dus pak dat oude kastje uit de schuur en ga aan de slag met deze uitleg waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je die mooie verweerde look krijgt.


Bestel wit oud bij een van onze webshops! Kies uit producten vanaf € 395. Je kunt die oude houtlook ook creëren met spullen die je waarschijnlijk gewoon in huis hebt! Wij mengen elke kleur in elk gewenst merk. Met een oplossing van witte azijn en staalwol krijg je namelijk een heel gaaf effect.


Je moet wel even geduld hebben, want pas na vier nachten is de oplossing klaar voor gebruik. Vooral de mannen zijn erg sceptisch. Echt, je kunt (bijna) alles verven zonder te schuren met deze verf.


Niet alleen houten meubels maar ook de (gladde) meubels van Ikea, metaal, meubels die in de was staan (je kunt dus zo over de was heen schilderen), stof, leer, kunstleer en nog veel meer. Meubels verven zonder schuren? Wil je dat oude blikje verf opmaken? Verwijder het vel en roer de verf goed door.


Maar je kunt ook, voor een zachtere uitstraling, eerst alles verven (zonder vaseline) en dan kleine stukjes kaal schuren met schuurpapier. Beide manieren vind ik mooi en gebruik ik bij mijn houtbewerking. Zo heb ik een wit bankje thuis die ik eerst wit heb geverfd en daarna wat ouder heb gemaakt met schuurpapier.


Kies voor een latex muurverf als je jouw muur of plafond wit wil schilderen. Het is ook mogelijk om de verf te mixen in jouw gewenste kleur. Sommige muurverven zijn geschikt voor badkamer en keuken omdat ze vochtbestendiger zijn.


Dit komt omdat ze bestanddelen hebben die schimmelvorming tegengaan. Als u dat gedaan heeft kunt u rustig naar de winkel komen om de Annie Sloan verf te kopen of online te bestellen. Als je dekkend gaat verven is gewoon goed ontvetten en dof schuren voldoende (zie punt 2).


Het is dan dus niet per se nodig om alle lak of verf eraf te schuren. Maar als je wilt beitsen, of een wash wilt aanbrengen (whitewash, greywash, colourwash) met verdunde verf of met was, dan moet je echt alle oude lak- en verflagen verwijderen. Het wordt voor diverse doeleinden gebruikt, waaronder het decoreren of beschermen van voorwerpen.


Verf is ook van cruciaal belang bij de schilderkunst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts