donderdag 26 september 2019

Kurkvloer verwijderen

Wie heeft er ervaring met het verwijderen van een oude kurk vloer van een betonnen ondervloer. De ondervloer moet intakt blijven voor de nieuwe kurk vloer. Een kurkvloer kan je onderhouden door deze regelmatig te stofzuigen, af en toe met een goede vloerzeep te poetsen en regelmatig een beschermer aan te brengen om de toplaag te beschermen.


Opgelet: Niet zomaar eender welk onderhoudsproduct gebruiken, want deze kunnen het vernis soms aantasten. De machine’s die doorgaans te huur zijn, zijn niet zwaar. Heeft u nog een oude kurkenvloer liggen ?

Hoe kan ik deze kurkvloer dan het beste verwijderen. U kan altijd proberen om de gelijmde vloer te verwijderen met een hamer en een beitel, echter een zeer intensieve bezigheid en zeker wanneer de oppervlakte enkele vierkante meters in beslag nemen. Deze ligt er al iets van jaar en is dus heel erg smerig en kaal geworden. Nu wil ik deze kurkvloer er uit halen.


Dit wil ik ook doen omdat ik in een huurflat woon en mocht ik ooit een keertje willen verhuizen dan moet de kurkvloer er ook verplicht uitgehaald worden van het woningbureau. Waarom Zoons uw vloer laten verwijderen. Uw vloer laten verwijderen wilt u natuurlijk aan een professioneel over laten en moet bovendien niet teveel geld kosten.


Voor het verwijderen van uw vloer krijgt u namelijk niets moois voor terug en daarom zijn de kosten daarom van groot belang. Wij moeten een kurkvloer verwijderen , en dat is bijna niet te doen.

Het is geplakt op spaanplaat van mm. Op zoek naar een kurkvloer ? Neem een kijkje op de website van de grootste kurkzaak van Nederland of neem een kijkje in onze showroom! U schakel tussen uw oude en nieuwe vloer. Vloeren service Wolter heeft alles in huis om uw vloer deskundig te verwijderen.


Door onze ervaring kunnen wij elke vloer. Het opzichtige vuil en stof zal vast en zeker weg worden geborstel echter zitten er in kurkvloeren vaak heel wat kleine gaatjes en naden, waaruit je de vuiligheid heel wat moeilijker zal kunnen wegborstelen. Stofzuigen Dé manier om een kurkvloer proper te krijgen is door de stofzuiger uit de kast te halen. Vind kurk vloer als je nu zoekt. Een kurkvloer ligt erg vast door de sterke lijm.


Kurkvloeren worden meestal vastgelijmd op de vloer. Hierdoor is een kurkvloer verwijderen erg lastig en bijna niet te doen. Daarom raden wij altijd aan om met een kurkvloer een specialist in te huren. Dankzij onze expertise en vele jaren ervaring kunnen wij professioneel en snel uw kurkvloer. Het verwijderen van een kurk vloer door vloerverwijdering Wolter.


In dit filmpje laten wij zien hoe wij een kurk vloer verwijderen , tevens ziet u ook het uiteindelijke resultaat van de kale vloer. Eerst dien je de kurkvloer te ontvetten met een speciale “stripper”, daarna kun je de kurkvloer lichtjes opschuren. Vervolgens stofvrij maken en er dan één à twee nieuwe laklagen op aanbrengen met een roller.

Niet alleen is uw kurkvloer dan weer beschermd voor de komende jaren, hij ziet er dan ook weer prachtig uit. Solida kurkpolish is - alweer in tegenstelling tot de meeste producten van concurrerende fabrikanten - ook weer eenvoudig te verwijderen wanneer de kurkvloer of parketvloer overgelakt moet worden. Verwijder stof en los vuil met stofzuiger, wisser of veger.


Boels Verhuur is de grootse verhuurder van machines en gereedschappen in de BeNeLux.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts