maandag 16 september 2019

Oude houten kapstok

Alle soorten, materialen en kleuren vind je bij beslist. Exclusieve en betaalbare design meubels. Bekijk de grote collectie meubels en koop direct je nieuwe meubels met snelle bezorging.


Méér dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online!

Oude hollandse houten kapstok met spiegel. Zo goed als nieuw Verzenden. Bovenstaande prijs is op basis van een kapstok met afmetingen 120x20x40cm. Deze kapstok wordt speciaal voor u op maat gemaakt van oud eiken wagondelen. Om die reden graag bestellen via de e-mail en niet via toevoegen aan winkelwagen.


De wagondelen zijn tientallen jaren oude eiken planken afkomstig uit oude Franse wagons. Deze stoere oude houten kapstok is een prachtig uniek exemplaar door zijn houtsnijwerk. De kapstok bevat ijzeren donkerkleurige ophang haken en ogen aan de achterkant om de kapstok te bevestigen.

Erg leuk om een toef en een shabby doek aan op te hangen. Een nieuwe variant van de populaire Kontjes kapstok is deze kapstok met de kontjes van boerderijdieren. De jassen en tassen kunnen opgehangen worden aan de staart van de koe, het schaap of konijn.


Mooie oude kapstok met spiegel. Haken is in een nette staat. Smooie blank houten kapstok , thonet stijl. Van gestoomd en gebogen beukenhou. Oud houten kinderkapstokje dieren en rozen €. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Bestel jouw favoriet eenvoudig online. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd.


Bereken wat jouw houten kozijn kost. Vind nu jouw favoriete Houten kapstok. Meer tijd voor elkaar en in huis.

Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Van origineel oude spoorweglampen tot aan antieke vazen en potten. Mooi houten kapstok rekje 1. Houten kapstokken en boomstamrekken zijn er bij Decoratietakken vele soorten. Kapstokken gemaakt van boomstammen.


Onze kapstokken van echte boomstammen zien er bijzonder natuurlijk uit dankzij het gedeeltelijk onbehandelde hout en de individuele vorm geven ze elke ruimte iets bijzonders. Dit product wordt niet verzonden! Een leuke wandkapstok voor bijvoorbeeld in een ouder huis!


De houten kapstok heeft in totaal dubbe. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts