dinsdag 24 september 2019

Transparante lak voor buiten

Een lak legt een soort verflaag op het te schilderen oppervlak en sluit het hout af. Beits dringt dieper in het hout en is vochtregulerend (het vocht kan naar buiten ). Buiten schilderen met jachtlak. Door jachtlak te gebruiken ben je jarenlang verzekerd van een goede beschermlaag op het hout.


Jachtlak is harder dan een gewone ( transparante ) lak.

Transparante of blanke lak voor buiten. De transparante of blanke lak voor buiten is er van verschillende topmerken, zoals Sikkens. Je gebruikt op die manier de beste buitenlak, terwijl je daar online een lage prijs voor betaalt. Geschikt voor maatvaste en hardhouten onderdelen, zoals kozijnen, deuren en terrasschermen. Thixotrope, zijdeglanzende transparante impregneerbeits voor buiten op basis van alkydhars.


Blanke lak voor buiten bestellen! Je hebt de keuze uit een breed assortiment lak.

Bestel transparante of blanke lak voor hardhouten deuren en kozijnen, waar je buiten mee aan de slag kunt. En wil je binnen gebruik maken van een lak ? Dan heb je de keuze uit bijvoorbeeld parketlak, vloerlak of blanke lak voor meubels. Wanneer je graag de structuur van het te schilderen oppervlak zichtbaar wilt houden kan je het beste een blanke lak voor buiten gebruiken.


In tegenstelling tot alkydverf is transparante lak voor buiten minder bestand tegen weersinvloeden. Met een blanke lak blijft de ondergrond van het object zichtbaar maar is het object wel beschermd. Wanneer je een houten kast lakt met een blanke lak , dan blijf je houtgroeven zien maar krassen bijvoorbeeld sleutels niet direct op het kast. Koop Hout Lakken voor boten Online Laagste prijs in NL, Snel geleverd!


Een transparante lak heeft wel hechting met de ondergrond nodig voor deze aangebracht kan worden. Het is dus nodig dat er licht geschuurd wordt. In onze webshop kan je tal van soorten transparante lak op de kop tikken. Zo vind je een ruim aanbod blanke lak hout van heel wat topmerken zoals Sikkens, Rambo en meer.


Parketlak hoogglans is een waterverdunbare lak met een zeer hoge slijt- en stootvastheid. Hierdoor is de lak bijzonder geschikt om parket, houten vloeren, trappen, deuren en betimmeringen voor lange tijd te verzegelen. Voordelige oplossing om uw buiten houtwerk te beschermen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Deze afsluitende laag zorgt er dan ook voor dat de laag niet ademend (vochtregulerend) is. De TGX Gloss is zeer geschikt voor toepassing op maatvaste constructies: kozijnen, ramen en deuren. Je gebruikt deze lak voor het transparant afwerken en beschermen van houtwerk zoals bijvoorbeeld deuren, ramen en kozijnen. Uiteraard kun je ook ander houtwerk beschermen en afwerken.


De lak biedt een buitenduurzaamheid tot wel jaar. Verf voor buiten heb je in vele soorten, U kunt kiezen uit een dekkend verfsysteem of een transparante lak. Je heb verf voor op hout, staal, kunststof of voor op steenachtige ondergronden.


Wilt u buiten schilderen en wilt u weten welke producten u dan kunt gebruiken, dan kunt u op deze pagina vast wel u product en merk vinden. Deze blanke, slijtvaste, zijdeglanzende lak is geschikt voor het lakken van uw betonnen of houten (parket) vloer, meubelen, deuren, kozijnen etc. Hardlak zijdeglans kan op vrijwel iedere betonnen of houten ondergrond worden aangebracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts