donderdag 5 september 2019

Vijfluik canvas

Vijfluik canvas

Deze aanbieding loopt binnenkort af. Daarom geven wij 1 tevredenheidsgarantie. Alle formaten, van 2-delen. Drieluik canvas schilderij of canvasdoek in een geheel.


Vijfluik canvas

Een foto op canvas als drieluik of meerluik geeft een supersfeer en uitstraling aan je huis. Ook kan je met een drieluik een groter formaat canvas creëren wat enorm indrukwekkend kan zijn. Je kunt dus zelf kiezen hoe dik jouw frame is. De bedrukking van jouw canvas wordt gedaan met een zeskleurenproces, waardoor de print zeer helder wordt en van. Een meerdelige set op canvas staat prachtig op de muur boven de bank, bij de eettafel of boven het bed in de slaapkamer.


Kies hier jouw mooiste canvas tweeluik of drieluik. Een vijfluik canvas geeft een bijzonder effect in uw interieur door de speciale compositie en de manier van bevestiging. Wij bieden een grote diversiteit aan afbeeldingen en foto’s, voor u ingedeeld in handige categorieën.


U heeft een retourrecht van dagen bij uw bestelling bij Art4-All. Tegenwoordig zijn er talloze mogelijkheden om je eigen foto op canvas vorm te geven. Foto op drieluik canvas samenstellen. De drieluik canvas hoort in ieder geval tot de meest spectaculaire: hierbij wordt de foto over op meerdere canvassen verdeeld en gedrukt.


Wil je deze graag wel eens op een originele en mooie manier opvullen? Overweeg dan zeker een modern gepresenteerd drieluik op canvas ! Hiermee kun je eenvoudig een geweldig verschil maken en ziet jouw woonkamer er voor altijd een stuk moderner uit. Alvorens het afdrukken van jou foto begint, stuurt ons team je eerst een voorbeeld van het eindresultaat per e-mail toe. We wachten je goedkeuring af en beginnen daarna pas met het realiseren van de drieluik op canvas.


De officiële levertijd gaat pas in nadat wij je goedkeuring hebben ontvangen op het door ons gemaakte ontwerp. Print op canvas Dit canvas doek is de perfecte kant-en-klare wanddecoratie voor in uw huis. Het motief wordt met behulp van digitale druk direct op het canvas gedrukt. Hierdoor krijgt het doek een hoogwaardig drukresultaat met een rijke kleurweergave.


De canvas doeken zijn gespannen om een houten frame, ook bij verzending. Onze canvas glas schilderijen zijn te verkrijgen in verschillende formaten, waaronder uiteraard de populaire drieluik en vijfluik varianten. Met een drieluik op canvas (meerluik op canvas ) heb je een blikvanger in je interieur. Hierbij wordt de foto van jouw keuze opgedeeld in drie delen. Een drieluik foto is erg leuk om te laten maken van een natuurfoto, landschap foto of steden foto.


Met een meerluik aan de muur creëer je een ruimtelijk, dynamisch effect. Een abstract foto canvas schilderij is te verkrijgen in verschillende formaten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een drieluik of vijfluik schilderij. U kunt gemakkelijk en snel een abstract schilderij bij ons kopen via onze webshop.


De levertijd van een abstract foto canvas schilderij is tot weken. Je hebt een lievelingsfoto die je graag een speciale plek wil geven in je interieur. Wat dacht je er van om deze bijzondere. Het wordt al eeuwen gebruikt door schilders en geeft daardoor een klassieke look.


Vijfluik canvas

Het is mogelijk om een moderne canvas print te kiezen. Canvas prints kopen bij HORNBACH. Heb je liever wat klassiekere canvas prints?


Het schilderij is een prachtige decoratie voor in de woon- slaap-, of studeerkamer en geeft je kamer een kleurrijke finishing touch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts