dinsdag 17 september 2019

Kussensloop 50x60

Kussensloop 50x60

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Koop vandaag nog het fijnste Kussenloop. Kussenslopen koop je eenvoudig online bij bol.


Je kunt online een kussensloop kopen, daar hoef je de deur niet voor uit. Kijk goed naar de verschillende dessins, kleuren en ontwerpen die er beschikbaar zijn. Het is bijvoorbeeld een goed idee om kussenslopen in meerdere kleuren met elkaar te combineren. Hoogste kwaliteit Gratis retourneren Achteraf.


Alle maten kussenslopen koop je bij fijn. Je hoofdkussen en kussensloop gebruik je elke nacht de hele nacht lang. Kies dus zeker iets wat voor jou comfortabel aanvoelt, zoals een satijnkatoenen kussensloop gemaakt van duurzamer katoen en lyocell, of eentje met die speciale linnenglans. We hebben ook heel wat kleuren om uit te kiezen: een makkelijke opfrisbeurt voor je slaapkamerinterieur. Als je bezig bent met het opnieuw inrichten van jouw slaapkamer, kan je al door kleine aanpassingen een groot verschil maken.


Zo heb je altijd een passende kussensloop bij je beddengoed. De kussenslopen passen goed bij onze hoofdkussens. Ze vormen zich gemakkelijk om jouw kussen heen en blijven daarom altijd heel goed zitten. Met onze kussenslopen van katoen geef je je bed de uitstraling die jij wilt.


En zo kies je zelf de sfeer van je slaapkamer. Check welke afmetingen je hoofdkussen heeft, zodat het kussensloop er goed omheen past. Het materiaal hangt af van je persoonlijke voorkeur.


Kussensloop 50x60

Katoen ademt goe flanel is lekker warm en katoensatijn is heerlijk zacht en soepel. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Deze informatie vindt je bij de productbeschrijving van elke dekbedovertrek. Peuterkussens 50xzijn extra plat zodat de nek van je peuter niet belast wordt. Ons ruime assortiment bevat kussenslopen in vele verschillende kleuren en van uiteenlopende materialen. Kies bijvoorbeeld voor een stijlvol witte kussensloop , zachte satijnen kussenslopen of een losse kussensloop in een leuke trendkleur.


Wil je graag extra of losse kussenslopen , dan ben je bij Bedderie. Wij hebben verschillende motieven losse kussenslopen in ons assortiment. Zo zijn er basiskleuren zoals wit, grijs en zwart, maar ook vrolijke kleuren om uit te kiezen. De kleuren veranderen regelmatig met de seizoenen, dekbedovertrekken en hoeslakens mee.


Het mooie van een kussensloop is dat zo’n klein beetje textiel kan zorgen voor een heel ander uiterlijk. Niet alleen van het kussen, maar ook van de rest van het interieur. Een nieuwe kleur kan bijvoorbeeld heel veel impact hebben in de slaapkamer. Silk Haven biedt een ruim assortiment 1 natuurlijke moerbei zijde kussenslopen aan van hoge kwaliteit.


Hoe hoger het gewicht, hoe langer de kussensloop mee gaat. U kunt de kussenslopen zowel online als in onze showroom kopen. Zo creëer je het mooiste bedtextiel voor in jouw slaapkamer!


Deze kussensloop met foto maak je helemaal zelf. Jouw foto op kussensloop is van hoge kwaliteit en ziet er supermooi uit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts