woensdag 18 september 2019

Kussenhoes met rits

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Bestel eenvoudig en snel op beslist. Kussenhoezen op maat gemaakt! Zet je ritsvoetje op je naaimachine.


Leg je rits met de tandjes naar beneden op de naad die je net hebt gemaakt en plak de rits vast met de plakband.

Stap 5: Even een illustratie wegens een foto vergeten te nemen van deze stap. Ja, ik heb al mooiere dingen geteken ja. Naai de rits vast in de richting van de gele pijlen. Kleed uw intereur aan met kussenhoezen van kussenwereld.


Zoals beloofd vandaag een tutorial over het naaien van een kussenhoes met een rits in de zijnaad. Misschien schrikt het naaien van een rits je heel erg af, maar eigenlijk valt het best mee! En als de rits er eenmaal in zit is je kussen daarna heel snel klaar.


Staat u kleur en maat er niet tussen. Dit kussen met kelim print is erg kleurrijk en past perfect in een Bohemian interieur.

Ook heb je vulling en een rits nodig. Uiteraard is het ook handig om een naaimachine te hebben (hoewel het ook met de hand kan, maar dat is wel meer werk), plus benodigdheden: een schaar, garen, eventueel een tornmesje voor als het fout gaat, een naald en een potlood. Laten we maar aan de slag gaan met het DIY kussenhoes met rits en vulling!


Set van Stuks molton onderslopen met ritssluiting. Een hygiënische bescherming. Sluit de rits en vouw achterpand opnieuw naar boven. Zorg dat het lopertje van de rits aan het merkteken zit.


Draai om, zodat de goede kant van de rits naar boven komt te liggen. Ik steek een speldje om aan te geven aan de uiteinden waar ik een hoek moet maken. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid.


Ervaar het gemak van Wehkamp. Donkergrijze - zwarte kussenhoes met rits 50x50. Stel een vraag over dit artikel. Nieuw € 1€ excl. Stik de stofdelen helemaal rondom op elkaar met een naad van cm.


Werk de buitenste randen van de kussenhoes rondom af met een zigzagsteek (zigzag-breedte steekafstand 5) Keer de kussenhoes via de opening (de ‘flap’, de overlappende achterpanden dus) met de goede kant naar buiten. Info over kussenhoes met rits. Resultaten van zoekmachines!

Neem de rits en leg stuk ondersteboven met de tandjes net naast de paspel. De trekker van de rits ligt enkele centimeters van de hoek. Stik vast op een tweetal millimeter van de rits.


Neem het andere deel van de rits en speld die vast op het omgestreken stuk van het achterpan de tandjes van de rits ongeveer een halve centimeter van de. Vind de beste selectie kussenhoes met rits fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit kussenhoes met rits voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. D en ik ben supertrots op mezelf! Alleen dat afwerken met een zigzag vind ik wat lastig, maar ik blijf oefenen. Dank je wel en je hebt een erg leuke site!


In ons ruime assortiment vind je luxe sierkussens en kussenhoezen in diverse stijlen, maten en kleuren, zoals groen, blauw en rood.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts