woensdag 4 september 2019

Raamsticker folie

Raamsticker folie

In groot en klein formaat. Grote collectie raamfolie vind je hier! Raamfolie tegen de laagste prijzen. Professionele kwaliteit raamfolie raamstickers muurstickers makkelijk online kopen en bestellen.


Je hebt keuze uit verschillende materialen, gezandstraald folie , melkglas folie , wit folie en transparant folie. Daarnaast kun je kiezen of je het ontwerp geprint wilt hebben of (uit)gesneden. Ook is het in sommige gevallen mogelijk om het ontwerp gespiegeld te laten verwerken. Deze statische raamstickers plakken namelijk zonder lijm op je raam, of ander glad oppervlak. De folie is een witte statische vinyl folie en ze zijn aan beide kanten bruikbaar.


In deze rubriek hebben wij alle licht-doorlatende anti-inkijk folies overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Het raamfolie waar men niet doorheen kan kijken wordt ook wel privacy folie genoemd. Zet je vlak achter het anti doorkijk folie een object, bijvoorbeeld een bloempot. Dan zul je waarschijnlijk wel vaag de contouren van de bloempot zien. De verschillende type glasfolies hebben verschillende doelen, zo gaat zonwerend folie felle zonnestralen tegen, melkglas raamfolie gaat inkijk tegen en verduisterende raamfolie zorgt voor een donkere ruimte.


Raamsticker folie

Let voor aanschaf op de bevestiging. Zelfklevende folie bevat een kleef laagje, waardoor je het eenvoudig op de ruit plaatst. Dit folie houdt de winterse kou buiten en isoleert het huis op een vrij goedkope manier!


Veel goedkoper dan het aanschaffen van dubbelglas. Anti breuk en anti diefstal folie. Tot slot verkopen we nog een soort folie dat ervoor zorgt dat inbrekers minder snel je raam kunnen breken.


Een slag in het raam met een scherp voorwerp zal breuk opleveren. Met decoratieve, statische folie kun je namelijk de leukste patronen maken. Bij Praxis kun je terecht voor een ruim assortiment aan decoratieve raamfolie met bijzondere prints en motieven.


Denk aan een statische raamfolie met stoer landkaart dessin, hout look of stijlvol barok patroon. We hebben ook een aantal zelfklevende raamstickers. Dit werkt eigenlijk net als plakfolie.


Raamsticker folie

Als je het wilt verwijderen kun je dit het beste met een föhn doen. Meestal laat de sticker of het folie gemakkelijk los als het iets verhit wordt. Kijk altijd wel uit met hitte op ramen. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Op deze pagina vindt u alle raamstickers die wij in ons assortiment hebben. Vaas, fensterbilder, - Van hoogwaardig, antistatisch hechtende folie – geschikt als raamsticker , foliesen, ter versiering van spiegels en nog veel. Bij het Sticker Atelier kunt u uw eigen raamfolie ontwerpen.


Vul eerst de gewenste kleur van de folie in. Er opent zich een venster met onze bewerkingssoftware. Hierin geeft u aan hoe groot uw werkoppervlakte moet zijn. Niet naar binnen kijken, wél naar buiten kijken.


Spiegelfolie is de ideale raamfolie om inkijk te voorkomen. Wij snijden uit statische folie trendy raamstickers. Vogelstickers, kattenstickers, hondenstickers, Kerststickers, Sinterklaasstickers, halloweenstickers. Dit zijn statisch hechtende stickers zonder lijmlaagje. Denk bijvoorbeeld aan decoratiefolie met uw bedrijfslogo of een andere afbeelding.


Raamsticker folie

Plakfolie op maat wordt verwerkt uit anti inkijk folie , gekleurde raamfolie of printfolie. Bent u geïnteresseerd in het ontwerpen van uw eigen raamstickers ? Neem dan vrijblijvend contact met. Raamstickers zijn niet alleen erg populair in de kinderkamer. Ook in de keuken, badkamer of slaapkamer kan een mooi effect bereikt worden met raamstickers.


Met raamstickers van matglas krijgt u een discrete privacy. De gekleurde raamstickers zijn dubbelzijdig. Zeer eenvoudig aan te brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts