maandag 4 april 2016

Pu vernis

Bij verwerking met spuit, eventueel nastrijken met een borstel om mogelijke druipsporen te voorkomen en het product beter in het hout te laten dringen. Voor de eerste laag de vernis tot met white spirit verdunnen, idem bij verwerking met verfspuit. Krasvaste PU vernis glans ‘t Stilleven krasvaste pu vernis is een vlekkenbestendige en taaie lak.


Zeer geschikt voor tafels, stoelen, speelgoed en houten objecten. Zeer mooie beschermingslaag voor hout. Verkrijgbaar in 2ml en 4ml (zie spuitbussen).

Hoge glans, lang glansbehoud (door ingebouwd UV-filter), snelle droging, goede vulling en vloeiing. BASIN PU - vernissen ( PU staat voor Polyurethaan) zijn reactieve lakken. Ze bestaan uit twee componenten: de lak en de verharder.


Vind de beste selectie pu vernis fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit pu vernis voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Stilleven krasvaste PU vernis satin 250ml is een vlekkenbestendige en taaie lak voor binnen die een zeer mooie beschermingslaag vormt voor hout. Het is geschikt voor tafels, stoelen, speelgoed en houten objecten. Krasvaste Pu vernis satin Tekstvak ‘t Stilleven krasvaste pu vernis is een vlekkenbestendige en taaie lak.


Heden ten dage bestaat vernis meestal uit een vluchtig oplosmiddel en een stof (celluloselak) die voor bescherming van de te behandelende stof dient.

Vernis bestaat in vele vormen. In vroeger tijd werd vernis gemaakt van onder andere hars opgelost in alcohol of olie, ook werd schellak voor hetzelfde doel gebruikt. Slijt- en krasvast, snelle droging, goede vulling en vloeiing.


Toepassing op houtwerk voor binnen, zoals trappen en vloeren. Gebruik Vóór gebruik goed oproeren. Bij Marinediscounter bestelt u snel, eenvoudig en voordelig. Zijdeglans PU vernis ltr nodig?


Silvatane PU Acryl Prestige Mat is een watergedragen, componenten, transparante, matte vernis op basis van polyurethaan-acrylaat welke geschikt is voor. Avis Aqua PU lak is een waterverdunbare, 1-komponent, transparante, niet vergelende blanke lak op basis van een PU -acrylaat. Matte twee componenten watergedragen vernis op basis van polyurethaan. In de jaren zijn polyurethaan of PU -afwerkingen ontwikkeld voor de industrie. De grote druk- en treksterkte en vloeistofdichtheid van het materiaal waren met name in de zware industrie belangrijke factoren.


Sinds de millenniumwisseling heeft de producttoepassing zich verplaatst naar de esthetische markt. International Compass is een sneldrogende, extreem duurzame en hoogglanzende 1-component vernis. Voor het aflakken van nieuw werk met PU Varnish Satin of Matt wordt geadviseerd om de eerste lagen uit te voeren met PU Varnish Gloss, en de laatste laag af te werken met PU Varnish Satin of Matt. Nabehandeling Breng PU Varnish aan in de richting van de houtnerf en verdeel deze gelijkmatig. Raadpleeg onze webshop en koop Pur vernis satijn online.


Ontdek ons gamma Polyurethaan hars.

Het is zeer geschikt voor tafels, stoelen, speelgoed en houten objecten voor binnen. Transparante lak koop je bij HORNBACH. Met een blanke lak blijft de ondergrond van het object zichtbaar maar is het object wel beschermd.


Wanneer je een houten kast. Net zoals beits laat vernis nog de houtstructuur zichtbaar. Maar net zoals lakverf heeft hout vernis heeft wel die harde beschermde eigenschap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts