vrijdag 22 april 2016

Linnenkast brocante

Alle merken voor de laagste prijs. Shop direct online op beslist. Kasten voor lage prijzen online. Welkom op de brocante en landelijke webshop van Woonwinkel Rustiek!


Naast nieuwe brocante producten vindt u in onze webwinkel ook vele geheel volgens de laatste trends gerestylde meubels en brocante.

Linnenkast , demontabel,gevuld met planken,wit, brocante Heerlijke en vooral robuuste ruime kast! Brocante linnenkast Toscaans groen OP AANVRAAG LEVERBAAR. Dit meubel is helaas verkocht.


Een vergelijkbare linnenkast is altijd beschikbaar. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Deze brocante linnenkast is gemaakt van hout en heeft een zeer lichtblauw van kleur.


De linnenkast heeft twee deuren.

Uiterst geschikt als kledingkast voor in de slaapkamer of kinderkamer. Groot gehaakt brocante kleed. Voor meer foto’s mag je mij altijd mailen! Sierlijk model brocante kledingkast. Let eens op de mooie details, zoals de originele houten haken bovenin de kast gemonteerd.


Verder vallen op de stoere haak om de kastdeur mee te sluiten en de lade achter de deur. Old BASICS is in heel Nederland en zelfs daarbuiten bekend om het grote assortiment brocante kasten. Wij hebben veel unieke exemplaren in ons steeds wisselende assortiment en kunnen ook elke soort kast voor u op maat en kleur maken. Grote brocante 3-deurs kledingkast in elke gewenste kleur.


Landelijke charmante linnenkast met een strakke rechte kap, rechte halfhoge spiegel en een hele praktische. Bekijk het bord Linnenkast van adevriesop Pinterest. Ook mooi voor over een stoel of om over de bank te draperen. Deze leuke vintage linnenkast is net binnen. Deze kast wordt nog helemaal opgeknapt gerestaureerd en opnieuw geschilder maar dat komt helemaal goed.


De kleur van de kast kunt u nog zelf bepalen.

Deze prachtige linnenkast heb ik ingekocht voor een klant en in opdracht geschilderd in een matte saliegrijs. Mooie oud grenen linnenkastje H1. Meer planken of hanggedeelte is mogelijk. De brocante kasten hebben een doorleefd karakter (wat het voor de liefhebbers aantrekkelijk maakt), het heeft een geschiedenis.


Bestel hier kasten online. NL webshop voor brocante , stoer landelijk, vintage en retro meubels. Deze oude drie deurs kast heeft in het midden een glazen deur, en een sierlijk golvende koof. Onderin drie lades, de kast is demontabel.


De kledingkast heeft één afsluitbare deur, die naar rechts opent. Binnenin heeft hij drie nieuwe planken. Op de deur een mooi bloemen ornament. De kast heeft één afsluitbare mintgroene deur, die naar rechts opent. Een prachtige unieke brocante linnenkast.


Al even op zoek naar een unieke brocante kast? De mooiste oude kasten zijn te vinden bij Old BASICS. We zoeken naar unieke oude exemplaren, deels met oude verf en deels in mooie tinten geverfd. Kledingkasten in diverse uitvoeringen, materialen, groottes en sluitsystemen.


Van kledingkast met schuifdeur tot garderobekast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts