dinsdag 12 april 2016

Rigostep duo matt

Het beste matras voor de beste prijs, gratis thuisbezorgd. Gratis Verzending vanaf € 3-. Vandaag bestel vandaag verzonden. Met liter kunt u ongeveer tot mbehandelen.


DUO is een parketlak van superieure kwaliteit en de perfecte keus bij zware omstandigheden of wanneer alleen het beste goed genoeg is. DUO MATT : de matste niet blekende parketlak. Optimale slijt en krasvastheid bij zeer intensieve belasting. DUO is reukarm, eenvoudig te verwerken, zeer strak vloeien glashelder en niet vergelend. De droge laag is elastisch, taai en slagvast.


Voor meer informatie verwijzen wij u naar het Technisch Informatiebla te vinden onder het tabblad documenten. Rigostep Step Lak 2K Satijn is hier de opvolger van. De kleuren hiernaast zijn gemaakt op eiken. Deze componenten lak kan worden toegepast op parket, planken, linoleum en kurk en laat een kleine glanslaag achter.


Het is geschikt voor normaal tot zeer zwaar en projectmatig gebruik. Hij is zeer eenvoudig te verwerken, strak vloeien glashelder en niet vergelend. Duo Matt is opmerkelijk onderhoudsvriendelijk. At that moment Top Matt was the mattest parquet and wood floor finish on the market and also the first matte finish that met all other demands.


LET OP, PRODUCT IS UITLOPEND. Duo is een Multi Protector, d. Voor normaal tot zeer zwaar en projectmatig. Klik HIER om naar dit product te gaan. Met uitzondering van de SKYLT-producten zullen de bekende producten van RigoSTEP onder de nieuwe merknaam STEP worden verkocht. Tweecomponenten PU-lak met matte glansgraad.


Optimale kras- en slijtvasthei zelfs bij zeer intensieve belasting. De lak is geschikt voor vloeren met normale tot intensieve belasting, zoals eetkamers, woonkamers of entrees. Is zeer gewaardeerd wegens zijn uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Je kunt hier een overzicht van veel voorkomende houtsoorten vinden. Zowel toepasbaar op hout, parket, linoleum, betonlook vloeren als op trappen, meubels, tafels, ook in winkels en restaurants.


Voor toepassing op egaline vloeren zie ook de aanwijzingen onder dit adviesitem. In mat (normaal mat , voor ultramat zie Skylt) en satijn. Een uitgebreide range aan parketlakken. Bekend vanwege de goede verwerking, mooi vloeiende lakken, en kwaliteit.


Superieure 2K PU Alleskuner,,Multi Protector. Het laat geen zeepresten achter zodat het matte SKYLT-effect optimaal behouden blijft. SKYLT CONDITIONER is verkrijgbaar als Spray and Wipe, in handige spray flacon, en als.


Optimum wear and scratch resistance with very intensive load. Dankzij de beschermende werking voorkomt u op deze manier het indringen van vuil in de laklaag. Deze polish heeft een mat uiterlijk.


TOP heeft geen verharder nodig, maar is toch minstens net zo duurzaam en bestendig als concurrerende 2-componenten lakken. RigoStep Xtra Matt (klik hier voor de inhoud).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts