maandag 25 april 2016

Groen bikerjack

De mooiste Groene Bikerjacks voor jou. Kies je favoriet en shop snel. Bestel nu jassen op beslist. Shop nu Bikerjack bij terStal. Jassen voor ieder seizoen en elke gelegenheid.


Een bikerjack is niet alleen voor motormuizen. Volgens diehard fashionistas en stylisten moet de leren biker tegenwoordig gecombineerd worden met een leren broek. Damesjack model in de kleur groen van Ibana. Groen leren bikerjack met rechte rits voor dames van het merk Ibana. Eindeloos combineren met stijlvolle kledingitems.


Ibana gebruik de beste leersoorten zodat de kledingitems een leven lang meegaan. Zo ook dit bikerjack , uitgevoerd in het groen met twee dubbele steekvakken aan de voorzijden en een. Dames Bikerjack Donker olijf groen – 1 echt leer Aanbieding! Kort groen bikerjack van 1 leer.


Groen bikerjack

De wassing levert een fraaie levendige structuur op die ook de deelnaden accentueert. Licht getailleer met een double-breasted ritssluiting, kraag met drukknopen, ritszakken , epauletten en een ceintuur aan de zoom is dit een iconisch bikerjack. Bekijk alles met bikerjack groen ! Tweedehands en nieuwe dameskleding, schoenen, jurken, tops en meer aangeboden en gezocht op Marktplaats. Nog als nieuw nep leren jasje, biker model, met uiteraard werkende, ritssluiting. Jack is in zijn geheel gevoerd.


Of gebruik je bikerjack gewoon als jack met een trui eronder. Maak het geheel af met een zachte wollen sjaal en schitteren maar. Een kleine tip voor dames die onafscheidelijk zijn van hun bikerjack : kies minstens één maat groter dan je eigen maat. Je moet er immers nog een trui onder kunnen dragen.


Groen bikerjack

Op zoek naar een stoer bikerjack ? Kijk eens in onze webshop! Je kunt bij OTTO terecht als je op zoek bent naar een leren bikerjack. Bezoek de website en vind 2Jacks en jassen en elke week nieuwe producten. Naast het bikerjack zijn ook de retro lammy-coat, de cleane, korte jasjes en leren jassen met franjes of andere decoraties erg geliefd bij modieuzen vrouwen. Vergelijk Groene dames Bikerjacks en vind de laagste prijs.


Deze Bikerjack in het Groen is ook beschikbaar voor “grotere maten en extra kleine maten”. Ontdek onze enorme collectie! Dit model hebben wij buiten de reguliere tot ook in maat en maar 4 en 48. Dit jaar zijn Bikerjacks erg in de mode, daarom is deze goedkope Groene bikerjack voor dames dan ook een Must have voor in je kledingkast!


Groen bikerjack

Trendy en modern: wollen jassen, teddy jassen en windjacks. Het jack heeft het model van een klassiek bikerjack : opengeslagen kraag, een rits die net naast het midden zit en twee steekzakken met rits. Op de voorkant heeft het jack belijning die de taille accentueert. In onze new season stijlen vind je luxe suède details, gedrapeerde items zonder sluiting of met doorgestikte details aan de schouders en armen.


Met zoveel keuze in kleur en stijl kun je makkelijk je image als tough girl waar maken. Stijlvolle jackets in UITVERKOOP online bij ZARA met mooie stoffen en unieke stijlen. GRATIS LEVERING in één klik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts