vrijdag 29 april 2016

Naamstickers vaatwasbestendig

Merk al je spullen met Stikets. Probeer onze eenvoudige ontwerptools of kies een van onze duizenden templates. Zoek naar naam stickers op de nieuwe KensaQ. Unieke naamstickers en strijklabels maak je zelf!


Vaatwasser- en magnetronbestendig. Welke set plaklabels wil je maken? De naamstickers zijn tevens vaatwasser en magnetron bestendig. Plak de naamstickers ook wel naamlabels genoemd op de spulletjes van uw kind zodat ze deze niet kwijtraken. Hij zit nu weken op school, en neemt elke dag bekers, een.


Op deze naamstickers kun je je eigen tekst zetten, bijvoorbeeld de voor- en achternaam van je kindje, eventueel een telefoonnummer en een GoedgeMERKje. Onmisbaar op kinderdagverblijf, crèche, school of kamp. Zeer geschikt als flessenlabels of voor bijvoorbeeld op de broodtrommel. Doordat wij de gehele productie in eigen hand hebben kunnen wij een snelle verzending van de naamstickers garanderen.


Kleine Plaklabels plak je eenvoudig op je spullen, zodat overal je naam op staat en raak je niets meer kwijt. Zeer tevreden van onze bestelling, makkelijk online bestellen en snelle levering aan huis. Heb de zwemzak met naam opdruk is een zeer goede kwaliteit en de naam en tekening staat er heel mooi opgedrukt. Verder heb ik ook de vaatwasbestendige naamstickers besteld en deze zijn ook weer van super goede kwaliteit een echte aanrader voor iedere mama. Kleine HEMA Lunchbox Naamlabels, gepersonaliseerde stickers in leuke kleur, goed herkenbaar en duurzaam.


Je raakt niets meer kwijt. Onze kleine naamstickers in je favoriete kleur en met gepersonaliseerde tekst zijn gewoonweg fantastisch. Zelfs hitte en kou, zon, sneeuw en ijs zijn geen probleem voor deze stickers. Klaar voor verzending binnen uur. Met de Stikets vinyl naamstickers merk je alle schoolmateriaal, boeken en alle spullen die je maar wilt.


Al onze naamstickers zijn gefabriceerd met materialen van hoogwaardige kwaliteit, bedoeld voor gebruik binnen en buiten en zijn afwasmachine- en weersbestendig. Ontdek ons gamma gekleurde sticker labels. Bestel nu je pakket: gekleurde naamlabels. Lees hier de plakinstructies voor deze naamsticker.


Je kunt op onze website namelijk zelf je stickers ontwerpen. Naamstickers klein zonder plaatje Je kunt de stickers helemaal zelf ontwerpen door te combineren met verschillende kleuren, plaatjes en lettertypes. Je stickers worden hierdoor precies zoals jij ze het leukst vindt.


Naamstickers vaatwasbestendig

Kies hieronder of je stickers met of zonder plaatje wilt. Daarna kun je aan de slag! NIEUW: Kleinere naamstickers ! Info over symbool vaatwasbestendig. Resultaten van zoekmachines! Met bedrukte naamkaartjes van Vistaprint weet je altijd wie wie is bij bedrijfsbijeenkomsten of netwerkevenementen.


Deze naamsticker van het type Vroom heeft naast de naam ook een super vette formule auto afgebeeld. Afmeting: De gekozen afmeting is de totale lengte van de sticker inclusief afbeelding. Naamstickers worden voornamelijk gebruikt om de geboorte van een zoon of dochter aan te geven.


Wanneer dit eenmaal is gebeur kunt u deze op het raam, de deur of de muur plakken. Deze geboortesticker wordt voor u op maat gemaakt waarbij u de keuze heeft om ook de datum, het gewicht of andere informatie bij de naam te voegen. Onze labels plakken op alle voorwerpen en op kledij. Ze zijn ook wasbestendig en gemakkelijk aan te brengen.


Liever eerst een prijsopgave? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts