woensdag 6 april 2016

Markies elektrisch

Wilt u een markies met een handslinger of geeft u de voorkeur aan een draadloze bediening? De meerprijs voor een elektrische markies met wandschakelaar is € 22-. Afstandsbedieningen variëren van € 4- tot € 17-.


Keuze 4: materiaal frame en kap. Wij leveren onze markiezen met zowel aluminium als houten frames en kappen.

Dan is een markies met ingebouwde motor voor u een goede optie. Er wordt een wandschakelaar geplaatst waarmee u de markies eenvoudig elektrisch bedient. Gaat u voor op en top luxe?


Laat markiezen plaatsen die met een afstandsbediening bediend. Een markies aan de gevel geeft een extra dimensie aan de woning. Markiezen breder dan 5cm.


Daarnaast kunt u kiezen uit ruim 1doekkleuren.

Standaard uitvoering frame aluminium gepoedercoat. Voor iedereen een voordeel. We willen graag markiezen kopen, liefst elektrisch bediend. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Weet iemand hoe de elektriciteit dan wordt aangevoerd naar de buismotor? De hinderlijke zij-inval van zonlicht behoort daarmee tot het verleden. Wij hebben de markiezen in diverse uitvoeringen beschikbaar in onze webshop. Wat voor markies u ook wilt, wij hebben altijd wat u zoekt. De klassieke vorm van een markies zorgt ervoor dat er ook via de zijkanten van uw raam geen zonlicht uw huis binnendringt.


In ons uitgebreide assortiment vindt u vast en zeker een kleur en design dat perfect bij uw pand past. Ook kunt u kiezen uit een houten of aluminium frame. Wilt u de markiezen handmatig of elektrisch bedienen? Geen probleem, wij leveren het allebei.


Op het gebied van zonwering bieden wij een breed assortiment van alleen maar kwaliteitsproducten en zijn dealer van gerenomeerde leveranciers. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.

Naast de traditionele buitenzonwering zoals screens, knikarmschermen, markiezen , horren en rolluiken leveren wij ook binnenzonwering. Heeft de markies linkse bediening, draai dan enkele centimeters naar rechts in. Bij uitvoering met koorden worden er twee katrolwieltjes geplaatst, behalve bij elektrische bediening.


Plaats vervolgens de bovenkap op de zijkappen en schroef ze vast. Onze markiezen worden in eigen werkplaats op ambachtelijke wijze gemaakt waarbij wij in het bijzonder letten op detail en afwerking. Een groot voordeel van markiezen is dat de zijkanten gesloten zijn. Dit voorkomt dat er zonlicht via de zijkanten van uw zonnescherm naar binnen valt. Zo heeft u op ieder moment van de dag profijt van uw markies , ook als de zon gedraaid is gedurende de dag.


Met fraaie logo’s en foto’s zijn ze een sieraad voor de gevel. Mede door de grote verscheidenheid aan doekkleuren zijn er voor iedere locatie passende markiezen te vinden. De markies zonwering completeert ieder huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts