vrijdag 15 april 2016

Gepersonaliseerde onderzetters

Gepersonaliseerde onderzetters

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment onderzetters. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Ontdek het assortiment van Wehkamp.


Onderzetters van alle merken op beslist. Gepersonaliseerde onderzetters zijn een van de meest kosteneffectieve promotieproducten op de markt. Tijd doorbrengen in de kroeg, zaten aan hun bureau op het werk, thuis met vrienden inhalen. Met je persoonlijke onderzetters geef je je tafel een unieke uitstraling en daarnaast is het een leuke oplossing om je tafel te beschermen tegen vlekken en kringen. Geheel gepersonaliseerd Deze gepersonaliseerde onderzetters bieden we aan in een ronde en vierkante versie.


Kies je favoriete foto uit en laat deze op een geheel gepersonaliseerde onderzetter drukken. In deze categorie vind je voorbeelden van alle leuke ontwerpen die je kunt maken. U heeft geen artikelen in uw winkelmandje. Voorzie elk viltje van het gezicht en de naam van het gezinslid of laat de items bedrukken met unieke grafische ontwerpen.


Gepersonaliseerde onderzetters

Elke onderzetter kan individueel worden ontworpen. Wil jij je partner ten huwelijk vragen? Met onze gepersonaliseerde onderzetters vang je twee vliegen in één klap! Ontwerp je eigen onderzetter ! Onze onderzetters zijn enorm praktisch en daarnaast ook uitstekend te personaliseren zijn. Maak je feestje extra tof met een set gepersonaliseerde onderzetters ! Maak indruk op je gasten dankzij de gepersonaliseerde onderzetters met foto.


Je kan elke onderzetter anders personaliseren. Het geeft een toffe toets aan je feestje en je tafel zal proper blijven. De persoonlijke onderzetters met foto gevent jouw tafel een heel bijzondere uitstraling. Bovendien verras je je gasten ermee.


Gepersonaliseerde onderzetters

De foto op onderzetters zijn super leuk om zelf te gebruiken, maar zijn natuurlijk ook heel geschikt om cadeau te geven! Zoals je mag verwachten, zijn de gepersonaliseerde onderzetters hittebestendig en watervast. Grote collectie onderzetters vind je hier!


Bespaar tot wel via kiesproduct. De kleur paars is niet standaar maar voor een meerprijs kunt u zelf een kleur opgeven. Als u één afbeelding upload worden ze alle hetzelfde. Extra onderzetters bijbestellen is mogelijk. De vier onderzetters zijn elk apart te ontwerpen, waardoor het een echt uniek cadeau wordt.


Gepersonaliseerde onderzetters

Dit maakt deze houten onderzetters ook een erg leuk en origineel geschenk voor huwelijken, verjaardagen of housewarmings! Zoals je kunt zien aan de voorbeelden, er zijn eindeloze leuke combinaties te maken met deze gepersonaliseerde onderzetters. Je kunt kiezen uit betaalbare papieren onderzetters beschikbaar in vierkante of ronde vormen tot onze premium onderzetters. Wat materiaal betreft kun je kiezen uit zandsteen, hard plastic, marmer en hout.


Maar het gebruik van gepersonaliseerde bierviltjes leent zicht ook uitstekend voor particulieren, voor bijvoorbeeld verjaardagen of bruiloften. Speciale onderzetters van robuuste en afwasbare kunststof vormen de ideale oplossing om te voorkomen dat glazen lelijke vlekken op tafels achterlaten. Een communicatiemiddel dat goed door je gasten bekeken wordt en ten goede komt aan de uitstraling en beleving van jouw restaurant. Welkom op de pagina van Mijnonderzetters.


Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan onderzetters , placemats, panbeschermers en panonderzetters van vilt in alle vormen en maten. Verras dan je gasten met een setje onderzetters met foto en tekst. Via de handige foto-editor kan je de onderzetters ontwerpen zoals jij dat wilt. Zo kun je er bijvoorbeeld een familiefoto of een vakantiefoto op laten drukken. Deze onderzetters zijn een origineel cadeau voor een jubileum, voor een verjaardag of natuurlijk gewoon voor jezelf.


Een gepersonaliseerd cadeau kan gemaakt worden met uw eigen tekst, logo of foto. Tevens is het mogelijk om elk product een andere foto te laten bedrukken of met foto en tekst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts