dinsdag 19 april 2016

Meidenkast landelijk

Meidenkast landelijk

Alle kasten shop je online. De beste keuze tegen lage prijzen! Steigerhout staat bekend om zijn stoere robuuste karakter. Het brengt een gezellige en warme sfeer in huis en daarbij maakt het uw terras ook helemaal af. Een echte meidenkast kopen voor het opbergen van de spullen van uw dochter.


In onze webshop kunt u eenvoudig en snel een meidenkast kopen die volledig bij het interieur van de meidenkamer past. Al onze meidenkasten zijn leverbaar in diverse kleuren, afmetingen en afwerkingen. Landelijk grijze kast kledingkast meidenkast babykamer.


Zeer mooie oud grenen kast. Breed 2hoog diep rechts voorzien van legplanken, links. Dit artikel is direct leverbaar. Bezorgen is gratis binnen Nederland.


Meidenkast landelijk

Zelf afhalen is mogelijk in ons magazijn, directe afhaalkorting van €25. Gave meidenkast, landelijk opbergen. Bekijk alles met meidenkast landelijk ! Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren!


Naast alle oude kasten die we in het assortiment hebben, is het ook mogelijk om een landelijke kast op maat te laten maken. Deze wordt dan naar jouw wensen ontworpen! De kasten op maat worden met de hand gemaakt van massief hout of ijzer en met de hand geschilderd. Stoere sobere meidenkast landelijk donker grijze krijtverf links laatjes en rechts een deur met daarachter twee planken kan gebr.


Zo goed als nieuw Ophalen. Heel mooi in een landelijk en robuust interieur. Met lade en deurtjes waar achter een plankverdeling. Bent u op zoek naar stijlvolle, stoere, brocante en landelijke woonaccessoires en meubels neem dan een kijkje in onze brocante webwinkel. Veel kijk en winkelplezier!


Deze, op ambachtelijke wijze vervaardigde, meidenkast is met de hand afgewerkt in oud wit en voorzien van schaduw patina, gecombineerd met ou vergrijsd grenen. Is het geen pareltje, deze toffe blankhouten meidenkast Helma? Deze brede kast geeft uw kleine meid (of u) een mooie plek om spullen op te bergen. Door het brede uiterlijk heeft de kast wel iets weg van een stoer landelijk dressoir, waardoor hij een goede toevoeging is voor elke kamer in huis.


Meidenkast landelijk

En naar die rust en warmte zij we maar al te graag naar op zoek in deze hectische tijd. Dus bezoek snel onze landelijke winkel om de sfeer te proeven en de landelijke meubelen te bekijken. Stoere meidenkast Romy is in trendy wit afgewerkt en heeft een licht rustiek, vergrijs houten blad. Prachtige meidenkast met louvre deuren, en laden. Combinatie van oud houten look met off white.


Afmeting 1(b) x40(d) x120(h) cm. Dit betreft een afhaalprijs, voor bezorgen informeer naar onze gunstige tarieven. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar.


Meidenkast landelijk

Houdt u van een landelijk karakter in uw huis, laat u dan inspireren bij De Huiskamer van nu. Shabby gastendoekje hooglander. Zorg voor rust en breng sfeer in huis met het mooie Venetië Dressoir en. De oude grenen meidenkast is klaar.


En kijk eens wat een mooi resultaat. De kast is van oudgrenen en is geverfd in de mooie matte kleur Rich Marble en daarna heel licht opgeschuur zodat de lichte ondergrond op sommige delen er doorheen schijnt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts