donderdag 21 april 2016

Gaasdoek zwart

Bespaar tot wel via kiesproduct. Ons zwarte Batyline gaasdoek is het sterkste dat verkrijgbaar is. Bij ESVO koopt u dit speciale weefsel al vanaf meter. Prijs is per strekkende meter gaasdoek.


ESVO heeft voor het gaasdoek Batyline de standaard kleur zwart.

Indien er sprake is van hoge métrages is het altijd mogelijk om andere kleuren te. Hekwerk gaasdoek van goede kwaliteit! Ongestoord klussen zonder dat mensen het terrein op kunnen lopen of kunnen zien wat er verbouwd wordt? Deze gaasdoeken zijn speciaal ontwikkeld voor bevestiging aan mobiele bouwhekken. Ook wel als bespanning in de zitmeubelindustrie gebruikt in plaats van meubelkarton op plaatsen.


Dit zwarte gaasdoek is voor licht dicht. Vanaf een afstand van meter kan je al niet meer door dit doek heen kijken.

Zeer fijn muskietengaas tot 1openingen per cm2. Door de marktleider in outdoorstoffen. Gaasdoek in verschillende afmetingen. Daarnaast zijn ook de afmetingen aanpasbaar.


Wilt u meer informatie over de gaasdoeken ? Het volieregaas heeft een maasbreedte van 19mm een draaddikte van 45mm. De rol volieregaas is voorzien van een zwarte pvc coating en bestaat uit gelast gaas. Dat laatste doek houdt tot 1 van alle pollen (stuifmeel) tegen, ideaal voor iedereen die last heeft van hooikoorts. Let op: gaasdoek is niet los te bestellen. Tuingaas Antraciet Zwart en Groen Gaas.


Nergens anders meer tuingaas op voorraad. Wij hebben naast rondhout gefreesde palen en vierkante tuinpalen een groeiend assortiment tuingaas of tuindraad zoals men in België zegt. Ventileren sterk en antislip zwart gaasdoek. Deze rol volieregaas heeft een hoogte van 100cm en een totale lengte van meter.


Snel en eenvoudig per meter te bestellen. In een bepaalde scene wordt een zwart gaasdoek gebruikt waarachter.

Dit is een topkwaliteit product , standaard verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Dit in tegenstelling tot de gebruikelijke gaasdoeken welke met zgn. UV-gestabiliseerd zwart windbreekgaas in geweven polyester met PVC coating op rol.


Zeer sterk doek, voor goederenvervoer per aanhanger, vrachtauto, container, etc. PVC gecoat polyester gaasdoek speciaal voor. Er zijn verschillende maten en kleuren mogelijk, alle doeken worden op maat gemaakt.


U bent in onze webwinkel aan het juiste adres voor zowel gaasdoek zwart als gaasdoek groen. De groene variant is uitermate geschikt voor het afschermen van buitenruimtes, zoals een groentetuin, omdat dit mooi opgaat in de omgeving. Op deze wijze beschermt u uw groente en fruit tegen harde win tegen felle zon en tegen vogels.


Bestel voor € per stuk en bespaar Bestel voor € per stuk en bespaar Bestel voor € per stuk en bespaar 1 Bestel 1voor. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Wij leveren winddoek in verschillende diktes, kleuren, op rol of op maat gemaakt en met een zoom of polyester band afgewerkt.


UIteraard vindt u ook alle.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts