woensdag 6 april 2016

Paraffine handpakking

Extra handmassage bij een paraffine handpakking U kunt de paraffine handpakking ook uitbreiden met een handmassage. De meeste mensen zijn niet bekend met een handmassage, maar een handmassage heeft een zeer ontspannende werking. Het najaar komt er weer aan!


Paraffine handpakking

Dit betekent voor veel mensen droge, ruwe, schrale handen, met zelfs de neiging tot kloven. Bereid uw handen goed voor met een paraffine pakking. Door de warme paraffine , die de huid helemaal afsluit, gaan de poriën openstaan. Op deze manier kan de handcrême goed intrekken.


Als laatste stap wordt de paraffine verwijderd en voelen de handen zijdezacht aan. Door de warmte gaan de poriën openstaan en hierdoor kan er een betere opname van de werkstof in de paraffine of het handverzorgende product plaatsvinden en wordt hetvochtgehalte van de opperhuid weer op peil gebracht. Je handen voelen weer soepel aan en zelfs een droge huid wordt weer zacht en elastisch. Eerst krijgen je handen een peeling.


Wat is een paraffine handpakking nu eigenlijk? Dat is een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat geeft. Na de behandeling zijn de handen gehydrateerd en gevoe bovendien voelen ze zijdezacht aan.


Paraffine handpakking voor de handen. De verzorgende paraffine zorgt voor een intense voeding. Het hersteld en verzacht de droge huid als gevolg van het vele handen wassen, schoonmaakmiddelen en het koude weer in de winter in combinatie met de centrale verwarming.


Hoe werkt een paraffine handpakking ? Daarna wordt de handcreme aangebracht en worden de handen één voor één in het warme paraffinebad gedompeld. De warmte van de pakking stimuleert de doorbloeding , maakt de huid elastischer en verwijderd alle oneffenheden en afval stoffen uit uw huid. De paraffine handpakking dient ongeveer minuten in te werken.


Bovendien voelen ze zijdezacht aan. Door verwarming wordt het product vloeibaar en hiermee kan de behandeling plaatsvinden. Vind de beste selectie paraffine handpakking fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit paraffine handpakking voor de dutch luidspreker markt bij.


Paraffine handpakking

Voor lekkere zachte handen of voeten kunt u gebruik maken van een paraffine behandeling. Een parafine handpakking is geschikt voor iedereen! Het is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van een droge of schrale huid. Juist in de wintermaanden is dit een weldoening voor handen of voeten. De luchtvochtigheidsgraad wordt dan immers lager.


De warme paraffinebehandeling werkt als een mini-sauna. Daarnaast doen de temperatuurswisselingen tussen warme lucht binnenshuis en de kou van buiten de huid geen goed. Tevens werkt het verzachtend bij mensen met reuma en artritis. Hoe gaat een paraffine handpakking in zijn werk? Uiteindelijk wordt de paraffine verwijderd en voelen uw handen weer zijdezacht aan.


Om lang van een paraffine handpakking te genieten is het belangrijk om uw handen ook thuis goed te verzorgen met een handcrème of nagelriemolie. Zo blijven uw handen nog langer zacht aanvoelen. Door de handen onder te dompelen in de warme paraffine ontstaat een warm laagje op de huid.


Door deze af te sluiten met een plastic zakje en een badstof want kan de warmte diep doordringen. Zo ontspannen en versoepelen de spieren en gewrichten. Dit heeft een zeer ontspannende werking na de paraffine handpakking. Tijdens het gebruik van de faciliteiten en de lunch is het dragen van een badjas en slippers verplicht.


Paraffine handpakking

Om nog langer van de paraffine handpakking na te genieten is het belangrijk om de handen ook thuis goed te verzorgen met een handcrème. Op die manier blijven de handen nog langer zacht aanvoelen. Om een heerlijke paraffine pakking te kunnen geven heeft u een elektrische paraffinebad nodig, waarin de geurende gestolde paraffine wax wordt versmolten tot paraffine olie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts