maandag 4 april 2016

Doorschijnende rolgordijnen

Goedkoper Dan In De Winkel. Bestel Nu Een Gratis Kleurstaal! Altijd een verrassend aanbod meubels en accessoires. Bezorging waar en wanneer je wilt.


Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.

Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Wanneer u uw rolgordijnen op maat laat maken door ons worden deze geleverd met een simpel klik-systeem. U monteert de steunen aan het plafond of raam.


Dit door middel van schroeven. Hierna klikt u het rolgordijn in de steunen en klaar. De rolgordijnen zijn zeer makkelijk te installeren. Op maat gemaakte rolgordijnen passen precies.

Prachtig ontworpen pure doorschijnende rolgordijnen kunnen online worden besteld in op maat gemaakte maten tegen betaalbare prijzen, gezien de kortingen die wij. Transparante rolgordijnen hebben een geweven stof die zowel de lichtinval als de inkijk filtert. Een transparant rolgordijn biedt weinig privacy doordat je eenvoudig door de stof heen kijkt.


Geheel transparant rolgordijn. In ons assortiment vind je transparante (doorzichtige) rolgordijnen in verschillende kleuren met vele mogelijkheden. Je kunt je transparante rolgordijn op maat volledig naar wens samenstellen.


En uit romeinse, streep doorschijnende rolgordijnen. Doordat het rolgordijn weinig licht van buiten blokkeert heeft uw huis van binnen ook voldoende daglicht overdag! Het rolgordijn is op maat gemaakt en kan dus compleet naar wens samengesteld worden.


Het is een ideale vervanger voor vitrage en optimaal als je van veel licht in huis houdt. Bediening met motor is mogelijk in combinatie met een cassette. Dan is een rolgordijn ideaal. Kies voor een doorschijnende effen structuur, of ga voor kleur!


Voor ieder interieur hebben we de mooiste raamdecoratie. Laat de zon binnen of juist buiten. Meestal is het heerlijk om zonnestralen binnen te laten, maar soms willen we de zon graag buiten de deur houden.


Dan komt een rolgordijn goed van pas.

Dit maatwerk transparante rolgordijn is gemaakt van een kwalitatief hoogwaardige stof. Onze op maat gemaakte rolgordijnen worden van begin tot eind volledig op maat gemaakt. De levertijd van onze rolgordijnen is verschillend. Onze rolgordijnen collectie bestaat uit standaardmaten en op maat gemaakte producten. Standaardmaten zijn altijd op voorraad en zijn dus direct leverbaar.


Leuk wonen hoeft niet duur te zijn! Thuisbezorgd of gratis afhalen in de winkel. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Met de nieuwe selectie van doorschijnende vouwgordijnen die wij verkopen in deze sectie handhaven een verhoogd niveau van natuurlijke verlichting in elke ruimte en zorgen voor privacy is makkelijk te bereiken als deze lijn van raambekleding is gemaakt van doorschijnende stoffen die als doel hebben het binnenlaten van natuurlijk licht in uw. Bij alle materialen is het geen enkel probleem om de buitenrolgordijnen het hele jaar door tijdens alle de seizoenen probleemloos buiten laten hangen. Door het maatwerk van de buiten rolgordijnen is het geen enkel probleem voor ons om zoveel mogelijk aan uw speciale wensen te voldoen. Alle buiten rolgordijnen worden op maat gemaakt! Ook de bediening is gemakkelijk.


Rolgordijnen zijn een erg simpele manier om een raam naar de achtergrond te plaatsen. Naast dat je het gordijn in zijn geheel op- en af kunt rollen, zijn er ook veel andere standen mogelijk. Dit uni rolgordijn is naast decoratief ook functioneel en geschikt voor vrijwel iedere ruimte. De lichtdoorlatende stof is zichtdicht, maar heeft wel lichtinval. U bedient het rolgordijn met een bedieningsketting, deze is naar keuze links of rechts te plaatsen.


Semi-transparant rolgordijn. Met een semi-transparant zorg je voor een gefilterde lichtinval waarbij de privacy wordt behouden. In onze collectie vind je veel verschillende kleuren semi-transparante rolgordijnen en verschillende mogelijkheden waarmee je jouw rolgordijn op maat volledig naar wens kan samenstellen. Door de doorschijnende baan te combineren met een niet doorschijnende baan, kun je zelf de inkijk en lichtinval regelen. Duorolgordijnen zijn leverbaar in twee modellen.


Het standaard model met montageprofiel of met luxe aluminium cassette. Ze zijn handig, betaalbaar, onderhoudsarm en voor vrijwel iedere ruimte in huis een oplossing. Bovendien zijn rolgordijnen er in allerlei maten en kleuren, zowel doorschijnend als een verduisterend rolgordijn.


Degelijke rolgordijnen herken je door het stevige frame en de accessoires. Niet alleen moet het kleur passen bij je interieur, maar ook mooi in zijn plooi vallen als je ze op- of neerlaat. In deze details scoort GAMMA dus heel goed.


Kwaliteit rolgordijnen aan scherpe prijzen. Nu nog een paar slimme tips om de juiste rolgordijnen te kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts