maandag 4 april 2016

Bert plantagie rho

Vind bert plantagie het nu op Kensaq. Grootste keuze, laagste prijs. Bij Van Waay Interieurs bieden we u altijd 1 maatwerk, we geven dan ook graag een passende prijs op maat. Dit aparte frame wordt gecombineerd met een strak en elegant vormgegeven kuip.


Behalve dit bijzonder ontwerp heeft de Rho een goed zitcomfort.

Ook wondermooi is Rho in met een houten onderstel. Rho kan uitgevoerd worden in twee soorten leder, stof in alle kleuren. Noemenswaardig is de uitvoering van kunststof, zeer gemakkelijk in onderhoud. Bijpassende eetkamerstoel met armleuning. De serie Rho heeft verschillende modellen.


In combinatie met het strakke kuipje is dit een prachtige designstoel – met een uitmuntend zitcomfort. Het houten opdekje op de arm kan in meerdere kleuren uitgevoerd worden. Vraag online eenvoudig een offerte aan of kom proef zitten in een van onze winkels.

De collectie kenmerkt zich door de pure uitstraling en de stijlvolle, tijdloze ontwerpen. De collectie van bert plantagie bestaat uit tijdloze en eigentijdse modellen van Nederlandse bodem. De Rho Spin is verkrijgbaar met en zonder arm.


Verleidelijk design tegen betaalbare prijzen. Vorige Artikel van Volgende. Leder Tendens Maak eerst een keuze. Met zijn luchtige, gebogen lijnen en het fragiele onderstel, is de eetstoel zeer geliefd bij de ware liefhebber van design. Dit komt mede door de vele keuzemogelijkheden die u heeft.


Vraag nu uw offerte online aan, en krijg binnen uur antwoord. De eetstoel Rho valt op door zijn spin onderstel in glans chroom. De houten opdek op de armleuning kan in meerdere kleuren uitgevoerd worden.


Stoelen voor de laagste prijs. Bij woonwinkel Hoogebeen Interieur, gelegen in Putten, kunt u woonideeën opdoen! Bekijk hier de meubels online! We zien u graag in onze woonwinkel!


Bert Plantagie Rho eetkamerstoel online bij WoltersWonen.

Deze verschillende modellen hebben ook verschillende opties. Deze stoel bestaat uit een strak kuipje met een modern spin onderstel. De designstoel met een strak ontwerp beschikt daarnaast over een prettig zitcomfort.


Voor extra comfort kunt u armleuningen aan de stoel toevoegen. Deze stalen leuningen zijn voorzien van een houten opdek. De combinatie tussen dit onderstel en het strakke kuipje maakt de Rho stoel een prachtige designstoel – met een uitmuntend zitcomfort. Vormgegeven door een minimalistisch vormgegeven kuipje, hierdoor is het een prachtige designstoel. Ook verkrijgbaar met open arm, voorzien van houten armlegger tegen een meerprijs van € 115.


Leverbaar in leder en stof. Getoonde prijs is de vanaf prijs in leer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts