vrijdag 15 april 2016

Alternatief voor raamfolie

Van zonwerende raamfolie tot decoratieve folies. Een Offerte aan via het Formulier. Sunblock glasfolie heeft een garantie van maar liefst tot jaar! In groot en klein formaat. Zonwerende raamfolie is een relatief goedkoop alternatief voor een (dure) airco.


De terugverdientijd is snel, dit omdat de folie u direct bespaart op uw energierekening.

Zonwerende folie aanbrengen op uw ramen Het aanbrengen van deze spiegelfolie is zeer eenvoudig! Squid: zelfklevende transparante raambekleding stof die van binnen naar buiten doorzichtig is, maar die overdag de inkijk van buiten naar binnen belemmert. Hoe zelfklevende raamfolie aanbrengen? Je kunt dezelfde stappen volgen als bij statische raamfolie , inclusief het gebruik van water maar dan zonder het afwasmiddel. Andere raamfolie : alternatieven voor glasfolie.


Is een ander product misschien toch een betere oplossing voor jouw. Raamfolie is het goedkoopste alternatief voor gordijnen. Ben je geen voorstander van stoffen gordijnen of wil je liever niet te veel decoratieve elementen in je interieur?

Dan kleef je gewoon folie op je raam. Folie is uiterst gemakkelijk in gebruik. Dan is isolerende raamfolie een goede tussenoplossing. Dit heeft een positief effect op uw energierekening en uw wooncomfort.


Desondanks is isolerende raamfolie geen volwaardig alternatief voor isolatieglas en bereikt u niet dezelfde isolatiewaarde. Wij raden de goedkope en zelf aan te brengen variant aan: kozijnfolie. Net als bij een voorzetraam creëer je een extra laag tussen het vensterglas en de folie. Je plakt de kozijnfolie met dubbelzijdig tape op het kozijn voor de ruit.


Squid is eenvoudig zelf te installeren zonder een ophangsysteem. Het is geschikt voor elk interieur en elk type raam,onafhankelijk van de vorm en de grootte. Het textiel is zowel vocht- als hittebestendig.


Squid kan eenvoudig (zelf) geïnstalleerd worden en komt in vijf kleuren: Chalk, Bone, Oak, Ash en Rock. Wij willen voor u even de verschillende soorten folie overlopen, alsook de voor - en nadelen. Wij maken hier het onderscheid tussen negen soorten folie, al kan dit aantal variëren naargelang de interpretatie of de fabrikant van de raamfolie. In monumenten is raamfolie wel een voordelig alternatief voor duur speciaal monumentenglas.


Kies uit producten vanaf € 299. Raamdecoratie bestaat in allerlei types, materialen en kleuren zodat er voor elk interieur een goede keuze bestaat.

Voor een industriële look kan je kiezen voor aluminium jaloezieën terwijl de houten shutters veeleer passen in een landelijkere woning. Niet enkel binnen maar ook buiten wil je soms bescherming tegen de zon. In welke gevallen kiezen voor isolerende raamfolie ? Je hebt geen budget voor het vervangen van de ruiten door hoogwaardiger glas.


Je woont in een monumentaal pand waar het plaatsen van HR glas niet wordt goedgekeurd. Onze Ecolux isolerende raamfolie is een goed alternatief voor duur monumentenglas in monumentale panden. Voor het instandhouden van monumentale panden die geen woonhuis zijn (bijvoorbeeld een kerk of een molen), is er subsidie mogelijk. Als eigenaar van een monumentaal woonhuis kun je een lening met lagere rente krijgen. Solarplexius: een zonwerend raamfolie alternatief Als dit je eerste bezoek is, zorg er dan voor dat je even onze FAQ doorleest, door op de link te klikken.


Je moet registreren voordat je kan posten. Als je op zoek bent naar een voordelige optie zou je voor isolerende raamfolie kunnen kiezen. Isolerende folie is voordelig en zorgt ervoor dat de ruimte beter geïsoleerd wordt. De werking kan natuurlijk niet tippen aan dubbel glas, maar voor mensen die ergens tijdelijk wonen of de ramen niet kunnen vervangen is het een prima tussenoplossing. Op WindowDeco kunt u makkelijk en snel uw eigen unieke exclusieve raamfolie (glasfolie) ontwerpen en kopen met behulp van onze online ontwerper.


Indien gewenst kunnen wij het gehele raamfolieproject voor u begeleiden. Zo heb je bijvoorbeeld decoratieve folie , zoals met hout-, blok- of bloemmotieven en verscheidene kleuren en afwerkingen zoals mat, glanzen semi-transparant, zandstraaleffect of spiegelfolie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts