dinsdag 5 april 2016

Bankirai tuinbank

Bestel aanbiedingen snel online. Altijd de laagste prijsgarantie. Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Ruime aanbod verschillende modellen!


Nu ook uitgebreide Safety verzekering mogelijk bij uw bestelling. Een houten tuinbank past in iedere tuin.

Past het niet, dan maken wij het passend voor u. De houten tuinbanken zijn gemaakt van duurzaam hout en een combinatie met staal is mogelijk. Heeft u een mooi hoekje in de tuin waar u graag een tuinbank wilt hebben? Bij ons vindt u de houten tuinbank die u zoekt. Een mooie stabiele 3-zits tuinbank , gemaakt van solide hardhout ( bangkirai ). Wat deze tuinbank zo uniek maakt is de opklapbare pop-up tafel in het midden. Hiermee creëer je een praktische en comfortabele bank met tevens de mogelijkheid om je laptop of kopje koffie neer te zetten.


Onze tuinbanken van tropisch hardhout gaan jarenlang mee.

Wij leveren hardhouten tuinbanken in teak en andere hardhout soorten. Bovendien zijn alle hardhouten tuinbankjes glad geschaaf dus geheel splintervrij. Tuinbank van hardhout, robuust, zwaar, binnen en buiten.


Deze bank is gemaakt van stevige hardhouten balken, kan dus tegen een stootje. De TW Breda tuinbank heeft een zitting van vlak geschaafde bankirai hardhouten planken. Het onderstel heeft een hamerslag coating in de kleuren zwart, antraciet, wit of transparant. Dit is een coating waarbij het oppervlak enigszins op een gehamerd oppervlak lijkt. Kies bij tuinmeubelwinkel Gadero uit diverse houten tuinmeubels zoals picknicktafels, tuinbanken en boombanken.


Doorgaans zijn alle meubels van steigerhout of vurenhout en in het geval van naaldhout altijd geïmpregneer dus duurzaam voor buiten. Onze teak hardhouten tuinbanken kunt u zonder behandeling buiten gebruiken. Bankirai is een waar begrip als het gaat om hardhoutsoorten. Deze kwalitatieve houtsoort heeft een donkergele tot lichtbruine kleur.


Wij zoeken het graag passend voor u op. BANKIRAI hebben wij RUIM op voorraad. Zoek naar hardhouten planken op de nieuwe KensaQ. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending!


Kies uit 5producten vanaf € 299. Prachtig mooie driezitsbank van topkwaliteit geolied bankirai hout.

Omschrijving weerbestendig tropisch. Nu in de aanbieding van € 19voor € 1200! Voor ontspannende momenten in de tuin. Geniet van deze stijlvol vormgegeven blikvanger die we helemaal naar uw wens maken.


Door de trapezium poten heeft deze bank een speelse en originele uitstraling. De TW Tilburg tuinbank heeft een zitting van vlak geschaafde bankirai hardhouten planken. Deze nobele hardhout bangkirai is een weerbestendige tropisch houten tuinbank en is daarom bijzonder geschikt voor buitengebruik. Groot assortiment op Nubuiten. Hardhout gaat jaren mee en is duurzaam.


Direct online te bestellen. Onze pallet tuinbank is een ideale keuze om te ontspannen en te genieten van het weer, een dutje te doen of een praatje te maken met familie en vrienden. Met een tijdloos pallet ontwerp voegt de houten bank een vleugje rustieke charme toe aan je terras, tuin of woonkamer. Deze tuinbank is gemaakt van geïmpregneer FSC-gecertificeerd grenenhout.


De rechte en hoekige afwerking van het meubelstuk zorgt voor een moderne uitstraling. De kleur van de Loveseater tuinbank hardhout heeft een warme tint door het gebruik. Bekijk ons aanbod tuinbanken online of ga naar een GAMMA-bouwmarkt bij jou in de buurt.


Een eenvoudig tuinbankje van hout zou je met wat planken zelf kunnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts